Sasha matchvinder

af Søren Kottal

Sasha matchvinder

I en 4-nationers turnering i Grenoble, afgjorde Macijevski i går aftes kampen for Letland.

Mens Sanistål Ligaen ligger stille er der gang i de internationale turneringer Europa rundt.

Danmark deltager i Intrum Justita Fair Pay Cup i Norge, hvor OIK jo repræsenteres af Lars Oxholm og Kristian Lodberg.

Det går strygende for holdet, som fredag ordnede den nye A-nation Polen 3-2, mens det i går blev til en ny flot skalp over værterne fra Norge. Desværre uden OIK-points indtil videre, men de får en ny chance i dag, hvor en anden A-nation Slovenien venter.

I Grenoble, Frankrig deltager Letland i en turnering sammen med så stærke nationer som Frankrig, Østrig og Italien. Og for dem går det lige så strygende som de danske løver med foreløbige sejre i de to første kampe. Som nævnt er Aleksandr Macijevski udtaget i den stærke lettiske trup, som også tæller kendte navne som Rødovres Tambijev, Senins fra Herning, Sishkovich fra Rungsted samt den tidl. OIKer Artis Abols, som nu spiller i den svenske Allsvenskan.

“Sasha” afgjorde som sagt lørdagens kamp mod Østrig, med 3-2-scoringen i en kamp som endte 4-2. Senins reducerede i øvrigt til 1-2 og satte dermed letterne i gang.

I åbningskampen blev de franske værter ordnet med 4-1. I øvrigt med Tambijev blandt målscorerne.

I dag afvikles så de sidste og afgørende kampe i turneringerne. Danmark tager imod Slovenien, mens Italien altså bliver næste opgave for “Sasha” og co.

Kommende kampe i Vin Med Kant arena
Odense Bulldogs vs. Esbjerg EnergyKøb billet online
Odense Bulldogs vs. Herlev EaglesKøb billet online
Odense Bulldogs vs. Herning Blue FoxKøb billet online

Seneste nyheder