get_the_title

U11

Generelt:

U11 er aldersgruppen hvor børnene kan begynde at mærke de spiller “rigtig” hockey. Her sker blandt andet skiftet fra halv bane til stor bane og vi tager på udebanekampe i bus sammen med U13 årgangen.

Træning:

U11 træner på is ca 2-3 gange/uge. En til to gange om ugen har gruppen også fysisk træning, det sker oftest i forbindelse med et is-pas. På isen arbejder vi med småspil og stationstræning, og forsøger “lege” færdighederne ind hos spillerne.

Holdånd:

Det er vigtigt at lære hinanden godt at kende både på og udenfor banen. På U11 årgangen, og i hele OIK, lægger vi stor vægt på, at vi har det godt sammen. Vi plejer de sociale interesser – det skaber grobund for et godt kammeratskab og en god holdånd.

Frivilligt arbejde:

Til kampe og stævner bliver holdet bedt om at løse forskellige opgaver for klubben. Det forventes at både forældre og spillere deltager i det frivillige arbejde der kræves for at løse disse opgaver. Dette gælder også for stævner som afholdes for andre årgange end U11.

Som trænere og holdledere står vi selvfølgelig til rådighed, hvis der er spørgsmål angående træning, og sæsonens forløb.

Kontaktpersoner på U11 sæson 2017/2018

Trænere

Jens Hellsten,

Rasmus Holst

Dennis Vangsgaard

Thomas Eriksen

Thomas Hille, mobil 20847978, hartvighille@hotmail.com

 

Holdledere

Henrik Hybel, mobil 28907907

Lars Rahbek,

Martin Mortensen

Mads Porsmose, mobil 21290740, e-mail wooddal@hotmail.com

Ian Ortved,