Spillerpræsentation

af Caspar Korup-Christophersen

Spillerpræsentation

Odense Bulldogs er godt igang med preseason, og truppen er ved at være på plads. Første arrangement for Odense Bulldogs' spillerne bliver spillerpræsentation d. 30. august.

Odense Bulldogs har nu spillet de første fem træningskamp. Det er blevet til fire sejre i de fem kampe, hvoraf tre af dem er kommet efter straffeslag, som næsten er blevet en vane for Odense Bulldogs i preseason. På nuværende tidspunkt mangler blot en enkelt træningskamp inden, at Odense Bulldogs kan tage hul på Metal Ligaen. Holdet er derfor også så langt i preseason, at truppen er ved at være helt på plads. Try-out spillerne har kunne vise sig frem, og trænerteamet har fået set alle an.

Dette giver anledning til at lære spillerne lidt bedre at kende og få sat ansigter på de nye navne. Derfor afholder Odense Bulldogs i samarbejde med Franck A og Carlsberg spillerpræsentation torsdag d. 30. august. Dette kommer til at foregå i Vestergade foran Franck A.

Den daglige leder i Odense Bulldogs Allan Hoffmann byder velkommen, og herefter præsenteres spillerne. Hver enkelt spiller får et par spørgsmål, så fansene og resten af Odense kan lære dem lidt bedre at kende.

Spillerpræsentationen starter klokken 16:30.

Vi glæder os til at se jer.

Kommende kampe i Odense Isstadion
Odense Bulldogs vs. Aalborg PiratesKøb billet online
Odense Bulldogs vs. Frederikshavn White HawksKøb billet online
Odense Bulldogs vs. Hvidovre FightersKøb billet online

Seneste nyheder