Sommerhockey i OIK

af Caspar Korup-Christophersen

Sommerhockey i OIK

I denne uge skøjter 130 børn og unge rundt i Odense Isstadion til Odense Ishockey Klub’ sommerhockeyskole.

Igen i år afholder Odense Ishockey Klub sommerhockeycamp, hvor 130 talenter i alderen 7-17 fra hele landet bruger en af deres sidste uger i sommerferien på at udfolde sig selv på isen og få en masse gode oplevelser.

Deltagerne får en uge med masser af istid, men der er også plads til andre aktiviteter. I sommercampen har OIK nemlig rettet fokusset mod den aktive livsstil, derfor er der også fundet tid til at prøve kræfter med andre discipliner. Deltagerne kommer blandt andet et smut forbi Odense Friluftsbad, Odense cykelbane og Odense Atlektikstadion. Derudover bliver der også spillet minigolf og softball. Udover træningen på is og de andre fysiske aktiviteter får deltagerne også teoretisk undervisning. De møder desuden en ernæringsekspert, og nogle af deltagerne stifter også bekendtskab med mentaltræning.

Stor ros til Odense Ishockey Klub for at være vært for campen og kæmpe cadeau til alle de frivillige. Der igen i år er lykkedes med at skabe en sommerhockeycamp fuld af gode oplevelser for deltagerne.

Kommende kampe i Odense Isstadion
Danmark vs. SverigeKøb billet online

Seneste nyheder