Godt tilbud på billetterne

af Caspar Korup-Christophersen

Godt tilbud billetterne

Arkaden Food Market er ny sponsor hos Odense Bulldogs, og de har i den forbindelse lavet to gode tilbud til vores fans.

Arkaden Food Market er ny billet sponsor hos Odense Bulldogs, og det giver en ekstra bonus til alle vores fans. Arkaden Food Market har nemlig designet et tilbud, hvor I fremover vil kunne bytte jeres kampbillet til en Carlsberg pilsner eller en Tuborg Classic hos Arkaden Food Market.

Udover tilbuddet på kampbilletter så har Arkaden Food Market også lavet en rabatordning til vores sæsonkortholdere. Derfor vil I igennem sæson kunne få 25% på drikkevare i Arkaden Food Market’ tre barer, når I viser jeres sæsonkort.

Vi er glade for, når vi kan lave aftaler, der er med til at gøre oplevelsen endnu bedre for vores fans. Hvorfor vi også er rigtig glade for at kunne tilbyde dette til alle vores fans.

Kommende kampe i Odense Isstadion
Danmark vs. SverigeKøb billet online

Seneste nyheder