Internatelev på Odense Sommerhockeyskole 2018

af Thomas Nielsen

Internatelev Odense Sommerhockeyskole 2018

En uge på hockeyskole bliver mere intensiv, hvis du er af sted uden far eller mor og skal sove, spise og træne sammen med en flok ishockeyspillere, hvor du ikke kender alle.

– af Anders Holst

På Odense Sommerhockeyskole 2018 er der med en måned til hockeyskolestart tilmeldt 16 internatelever, som bor på Cytellet (et sportsvandrehjem 5 min fra Odense Isstadion). Samme sted bor en håndfuld ledere, som derved er tæt på Isstadion og tæt på aktiviteterne.

Claus Rasmussen fra Odense Cykel Klub serverer morgenmad for de overnattende gæster og han hjælper dagligt, hvis der er spørgsmål. Spillerne bor på 4-mandsværelser og desuden findes der TV-stue og opholdsrum på stedet. Om aftenen efter endt træning og aftensmad er der ”frihed under ansvar” inden spillerne skal have deres fortjente nattesøvn.

Emil Sørensen (FIK) er garvet gæst på Odense Sommerhockeyskole. Men i år er første gang som internatelev. Vi har spurgt ham om livet på hockeyskole:

Hvorfor internatelev? Emil: Jeg tager af sted for at prøve at være alene hjemmefra og møde nogle andre ishockeyspillere væk fra hallen.

Hvad giver en uge på hockeyskole? Emil: For mig giver det nogle gode træninger på og udenfor isen og det giver nye hockeyvenner, da det er i en anden by.

Kan man tage noget af det fra hockeyskolen med hjem til klubben? Emil: Ja, jeg syntes man kan tage nogle ting med f.eks fysisk træning er det man mest tager med, men man kan også tage det med, man lærer på isen.

Hvad er dine målsætninger i kommende sæson? Emil: Mine målsætninger er måske at spille op ad (på ældre hold), hvis muligheden er der, ellers så bare få godt med spille tid og forhåbentligt løfte mit niveau.

Vi glæder os til at se Emil og alle de andre internatelever på Odense Sommerhockeyskole 2018.

Seneste nyheder