DIU Metal Development Camp, juli 2018

af Thomas Nielsen

DIU Metal Development Camp, juli 2018

Danmarks Ishockey Union har udtaget spillerne til brutto-truppen til U18 og U17 til sommerens landsholdscamp 28. – 31.07. i Vojens.

– af Anders Holst

Den tidligere CCM Camp, som samler U16, U17 og U18 har fået DIU’s hovedsponsor ind som en af bidragyderne til at støtte vækstlaget i dansk ishockey. DIU Metal Development Camp er navnet og det er som tidligere 4 hårde, lærerige dage.

Blandt de mange navne på U18 gruppen, som har en lang landsholdssæson fra juli til april er backen Lucas Rasmussen (2001), forwarden Mathias Møller Jørgensen (2001) samt målmanden Nicolai Kristiansen (2001) (som spiller i Salzburg). Gruppen præsterede ganske fint i februar i Füssen, og i kommende sæson skal de bære det dansk U18 landshold. Bredden i 2001-årgangen er ikke så stor, men måske spidserne kan matche de internationale modstandere.

På U17 landsholdet (som har én international opgave i Feb., samt dagssamlinger undervejs) optræder backen Lasse Haugaard (2002). Lasse blev ikke udtaget til landskampe i sidste sæson, men får muligheden for at vise sig frem igen. U16 landsholdet skiftede ganske meget ud sidste sæson, og endte med at spille landskampe i april med to ”underage” spillere. Spændende at se, hvorledes holdet agerer mod tre A-nationer senere på året.

U16 bruttotruppen er ikke udtaget endnu til den 28.juli.

Vi ønsker de unge landsholdsspillere held og lykke om 40 dage!

Seneste nyheder