Caspar Korup-Christophersen er ny mand i administrationen

af Caspar Korup-Christophersen

Caspar Korup-Christophersen er ny mand i administrationen

Caspar Korup-Christophersen tiltræder som salgs- og kommunikationskonsulent i Odense Bulldogs.

Siden Jonas Kvist Jepsen annoncerede sit stop hos Odense Bulldogs, har vi arbejdet intenst på at finde en ny kollega, der kunne forsætte Jonas fremragende arbejde og den gode kommunikation med vores fans og sponsorer.

I processen har vi samtidigt ønsket at styrke vores salg, idet vi har en ambition om at udvide vores netværk samt styrke vores arbejde omkring plejen af vores nuværende sponsorer. Derfor er vi også meget glade for i dag at have tilknyttet Caspar Korup-Christophersen. Caspar kommer med erfaring fra Svendborg Rabbits, hvor Caspar ligeledes arbejdede med sponsoraktivering, dertil kommer, at Caspar har kompetencer indenfor kommunikation.

Caspar skal fremover sælge sponsorater samt stå for vores kommunikative opgaver såsom pressemeddelelser, kampreferater, spillerinterview mm. Derudover skal Caspar assistere med aktiveringen af vores sponsorater samt gennemførelse af vores hjemmekampsarrangementer.

Vi glæder os meget til samarbejdet, og vi er helt sikre på, at det er det rigtige match for alle parter.

Kommende kampe i Odense Isstadion
Odense Bulldogs vs. Rødovre Mighty BullsKøb billet online
Odense Bulldogs vs. Køb billet online

Seneste nyheder