Bulldogsspillere på Odense Sommerhockeyskole 2018

af Thomas Nielsen

Bulldogsspillere Odense Sommerhockeyskole 2018

Som del af trænerstaben vil du få mulighed for at møde Bulldogs-spillere under Odense Sommerhockeyskole.

– af Anders Holst

Martin Larsen er som sædvanlig med og Yannick Vedel har også meldt sin ankomst. Dertil vil der flere af de nye ansigter, som allerede er plads i uge 31 og gerne vil hilse på hockeyskoledeltagerne.

Martin Larsens egen hockeyskole-erfaring startede omkring 2001/2002. Det begyndte på Odense Sommerhockeyskole og siden som teenager gik turene også til Frederikshavns og Leksands sommerhockeyskoler. Udbuddet i Danmark var noget mindre den gang. Martin Larsen siger:

”Det vigtigste på en hockey skole er selvfølgelig at lære en masse nye ting på isen, og forbedre sine ishockeyevner. Men det er også super vigtigt at stifte nye bekendtskaber med spillere fra andre klubber, og få nye venner. En succesfuld hockey skole for mig, da jeg var yngre var helt sikkert at være i stand til at tage noget hockeymæssigt med hjem i bagagen, når det hele var slut, men også noget socialt!”

Et kig på sommeren 2004 (hvor Martin var 10 år) afslører, at Martin Larsen var på camp i Odense sammen med Rasmus Lyø, Thomas Spelling (HERN), Martin Rahbek (HERN), Patrick Madsen (HERN), Jannick L Christensen (EIK), Michael Binderup (EIK), Anders Feddersen (OIK), Morten Smedegaard (EIK), nuværende elitedommer Henrik Haurum (HERN)og mange flere ansigter, som har været forbi Metalligaen.

Feltet i år er også vældig bredt. I denne uge er 106 spillere fra henholdsvis Frederikshavn, Ålborg, Silkeborg, Århus, Vojens, Odense, Amager, Herlev, Hvidovre, KSF, Gladsaxe, Gentofte, London, Luxembourg Huskies tilmeldt. Så mon ikke deltagerne får nye bekendtskaber og ny inspiration?

Her kan du se deltagerliste pr. 28.06. Senest i uge 28 lægges grupper og ugeprogram op. Skynd dig, hvis du vil deltage i uge 31 og ikke allerede er tilmeldt.

Seneste nyheder