Teemu Seppänen ny målmand i Bulldogs

af Allan Hoffmann

Teemu Seppänen ny målmand i Bulldogs

Bulldogs henter finske Teemu Seppänen som ny målmand.

Teemu Seppänen på 31 år har underskrevet en 1-årig kontrakt med Odense Bulldogs. Hermed er den meget vigtige målmandspost besat af en målmand fra allerøverste hylde. Teemu Seppänen har de seneste 3 år vogtet målet i Gentofte Stars, hvor han i sine talrige opgør mod Bulldogs har været en særdeles hård nød at knække for fynboerne. Mange husker endnu semifinaleserien i 2017, hvor han lukkede helt af for Bulldogs’ angribere og dermed sørgede for Gentoftes overraskende finaledeltagelse.

– Jeg har været meget glad for at være i Danmark og for at spille i Metalligaen de seneste 3 sæsoner, og da Bulldogs henvendte sig og fortalte om deres projekt, var jeg og min familie ikke i tvivl. Min rolle som rutineret målmand skal give backkæderne den fornødne tillid og ro til, at vi kan spille pucken ud af egen forsvarszone. Samtidig har jeg fra alle sider hørt, at Odense Bulldogs er et godt sted at være, og jeg glæder mig meget til at komme til Odense og fremover have deres fantastiske fans i ryggen, udtaler Teemu Seppänen.

– Med tilføjelsen af Teemu Seppänen til holdet har vi fundet den erfarne ankermand som vi har ledt efter. Teemu kender ligaen og har i flere sæsoner bevist, at han er en af ligaens bedste målmænd, og vi glæder os rigtig meget til, at han kommer til Odense. Han bringer masser af rutine og erfaring ind, hvilket har været vigtigt for os, da vi har en ung backlinje, hvor en erfaren målmand virkelig vil kunne gøre en forskel, siger bestyrelsesformand Henrik Benjaminsen.

Kommende kampe i Odense Isstadion
Danmark vs. SverigeKøb billet online

Seneste nyheder