Tyskland – Sydkorea fredag i Odense

af Thomas Nielsen

Tyskland Sydkorea fredag i Odense

Kom gratis til ishockey 13.30 fredag. Tyskland og Sydkorea tester VM-formen i en spændende forberedelseskamp i Odense.

– af Anders Holst

Forberedelserne til VM i Danmark er i gang på alle hylder. Landsholdene spiller optaktskampe i et tæt pakket program op til VM. Onsdag spiller Danmark hjemme mod Tyskland i en kamp, hvor Frans Nielsen og Mathias Bau støder til den danske trup. Den kamp landede desværre ikke i Odense. Derimod lægger vi is til træningsophold for både Tyskland og Sydkorea. Det slutter for Tysklands vedkommende på fredag med en landskamp 13.30 i Odense.

Tyskerne er i sidste uge blevet forstærket med deres klart største profil, Leon Draisaitl, 22 år og en stor profil hos Edmonton Oilers. Dertil bringer de deres rutinerede NHL-spiller Dennis Seidenberg på 36 år, som tilfører lederskab og erfaring til truppen. Udover dem er langt hovedparten af den tyske VM trup spillere fra DEL.

Modstanderen fredag i Odense, Sydkorea, er jo et noget ubeskrevet blad blandt de bedste 16 nationer i verden. Ved OL i februar havde de 16 udenlandske navne på holdkortet. De fleste med nordamerikansk pas og baggrund. Men at blive sydkoreansk er ingenlunde let, så de nationaliserede nordamerikanere har måttet arbejde for det nye pas.

Kom selv og se god ishockey fredag!

Seneste nyheder