Sommerhockeyskole 2018 – invasion udefra!

af Thomas Nielsen

Sommerhockeyskole 2018 invasion udefra!

Odense Sommerhockeyskole 2018 bliver invaderet udefra. Det lyder farligt, men det er det bestemt ikke. Det er vældig positivt!

– af Anders Holst

Der har været åbent for tilmeldinger til Odense Sommerhockeyskole de sidste 6 uger, og allerede nu er der tilmeldt 37 ishockeyspillere udefra. Det er en del flere udefra end vi havde med sidste år, og salget slutter vel at mærke først om 9 uger. Der kommer et stort rykind fra AAB, Hvidovre, Herlev og ligeledes faste gæster fra Amager. Ligeledes er der allerede flere internatelever nu end vi havde på besøg sidste år.

OIK arbejder hårdt på at skabe gode rammer for den bedste Odense Sommerhockeyskole til dato. Ligegyldig om du er ny eller garvet ishockeyspiller er der både is og aktiviteter nok i løbet af ugen til at skabe et godt afsæt til den kommende sæson. Med masser af nye ansigter blandt spillere og trænere er der gode forudsætninger for at skabe ny inspiration.

Som noget nyt åbnes der igen for nye(re) piger helt op til 17-18-års alderen. Vi vil fortsætte med at præsentere en skarp gruppe til de bedste 13 – 16-årige.

Vi satser forsat på at se masser af ansigter fra Odense, som melder sig på de kommende måneder.

Seneste nyheder