OIK støtter Bulldogs!

af Vandy Bæk Thorsen

OIK støtter Bulldogs!

Medierne har beskæftiget sig meget med de økonomiske problemer i Bulldogs

Medierne har beskæftiget sig meget med de økonomiske problemer i Bulldogs, så mon ikke alle medlemmer af OIK er klar over, at vi har været tæt på at miste vores elitehold i Odense.

I bestyrelsen i OIK er vi af den opfattelse at ishockeyen i Odense går på 2 ben, som er lige uundværlige. Eliten kan ikke undvære ungdommen og bredden, og modsat kan vi ikke undvære eliten som vores udadvendte ansigt og mål for vores unge spillere. Derudover har vi i OIK brug for indtægterne fra licensen som vi udlejer til Bulldogs samt indtægterne fra afviklingen af elitekampene.

Vi har i bestyrelsen vurderet at det ville give os store problemer i OIK hvis Bulldogs gik konkurs. På kort sigt ville vi miste de penge, vi har til gode, og i den kommende sæson ville vi miste et stort beløb fra licens og elitekampsafvikling. Vi har derfor aktivt deltaget i arbejdet med at redde Bulldogs. For OIK betyder det at vi har måttet afskrive vores aktuelle tilgodehavende. Det har medvirket til at Bulldogs nåede den million som var kravet for videreførelse.

Det får ikke betydning for aktiviteterne i OIK. Det vil vare lidt længere at afvikle vores gæld, men vi fortsætter efter den plan for klubbens udvikling som vi lagde sidste sommer. På generalforsamlingen vil vi præsentere nye initiativer, som vil komme alle medlemmer til gode.

I det sidste år har begge ishockeyens ben i Odense aktivt arbejdet for et stærkt samarbejde og sammenhold. Vi tror på at den grundholdning kan give vores sport et løft når Bulldogs får lidt mere luft under vingerne.

I OIK har vi ydet vores for at vi også i den kommende sæson kan opleve ishockey på eliteniveau i Odense.

Seneste nyheder