Lauridsen forlænger, Rasmussen skriver under

af Jonas Kvist Jepsen

Lauridsen forlænger, Rasmussen skriver under

Back-up målmand, Andreas Lauridsen, forlænger med Odense Bulldogs, mens Lucas Bjerre Rasmussen også har skrevet under.

20-årige Andreas Lauridsen forlænger sin kontrakt med et enkelt år, og dermed tager han sin fjerde sæson i Odense Bulldogs. Andreas har fungeret som back-up målmand i Odense, hvor han indtil videre har nået 7 kampe på førsteholdet. Derudover har han været tilknyttet 1. divisionsholdet.

Samtidig har 16-årige Lucas Bjerre Rasmussen, der kommer fra OIK’s ungdomsafdeling, underskrevet en to-årig aftale med Bulldogs. Sidste sæson nåede han hele 13 kampe for Bulldogs, hvor han gjorde god figur af sig. Når han ikke har spillet for førsteholdet, så har han været fast mand på 1. divisionsholdet, hvor han sidste sæson nåede 29 kampe. Derudover er Lucas også at finde på det danske U17-landshold.

Kommende kampe i Odense Isstadion
Odense Bulldogs vs. Frederikshavn White HawksKøb billet online
Odense Bulldogs vs. SønderjyskEKøb billet online
Odense Bulldogs vs. Rungsted Seier CapitalKøb billet online

Seneste nyheder