Bulldogs’ fremtid planlægges

af Allan Hoffmann

Bulldogs’ fremtid planlægges

En sund forretning skal skabe basis for sportslig succes.

Der hersker ikke nogen tvivl om, at afslutningen på sæsonen 2017/18 var en stor skuffelse for alle i og omkring Odense Bulldogs. Efter et stærkt spillet efterår, hvor vores unge hold kom hurtigt ud af startblokken, blev vi som følge af forskellige personlige episoder og forhold sat under pres fra december og indtil vores sportslige sæsonafslutning, hvor vi tabte play-in serien til Herlev og dermed ikke kvalificerede os til kvartfinalerne.

Opbygningen af fremtidens Odense Bulldogs er efterfølgende sat i gang. Der bliver tale om et langsigtet projekt, hvor vi har lagt en treårsplan, der hvert år vil sikre mere og mere økonomi i vores ishockeyhold, men som også tager nødvendigt hensyn til selskabets trængte økonomi. Den nuværende økonomi begrænser vores muligheder til starten af den forestående sæson både i forhold til, hvad der er af penge til at investere i udenlandske spillere, men også i forhold til at holde os inden for det lønloft, som vi af hensyn til licensreglerne er nødsaget til at agere efter.

Man kan vælge at se begrænsningerne i ovennævnte, eller man kan vælge at se mulighederne. I Odense Bulldogs har vi valgt at se mulighederne. Vi skal bygge op på ny, og mulighederne er i næste sæson at starte med at bygge det fundament, som skal sikre den fremtidige succes i Odense Bulldogs, forretningsmæssigt og sportsligt.

Næste sæsons hold kommer primært til at bestå af rutinerede danske spillere, der allerede har vist, at de er villige til at yde for holdet, og af unge talentfulde danskere, som har vist, at de ikke bare har talentet men også viljen til at være holdspillere og har lyst til at være med til at bygge noget nyt op. Dvs et hold af spillere der vil være med til at bygge fremtidens Odense Bulldogs, og som har 100% fokus på holdets præstationer og mindre på egen individuelle præstation.

Det betyder, at vi pt. arbejder på at forlænge med danske spillere i den nuværende trup, som opfylder nævnte kriterier, og hvis muligt vil flere af forlængelserne for at understøtte vores langsigtede plan være af 2 års varighed.

Herudover vil der blive hentet yderligere danske og udenlandske spillere ind udefra; spillere som deler den samme vision om at være en del af noget større. Spillere som kan se sig i Odense Bulldogs i flere år, og som kan overbevise os om, at de er villige til at ofre sig for holdets succes.

Til at støtte op omkring en stærk dansk stamme er det planen at hente en udenlandsk målmand, og hvis de økonomiske rammer giver mulighed for det, er også en stærk udenlandsk forward i planerne, når pucken smides til den første kamp i Metalligaen.

I løbet af efteråret har vi forhåbentlig skabt tilstrækkelig med økonomi til, at vi kan hæve vores lønloft og forstærke holdet med en udenlandsk profil, inden det går løs med de vigtige kampe efter nytår.

Den sportslige målsætning for sæsonen 2018/19 vil være kvalifikation til slutspillet. Imidlertid vil der økonomisk ikke blive budgetteret med dette, så hvis en slutspilskvalifikation lykkes, så får vi altså indtægter, der ikke er med i vores budget.

Da der er tale om et nyt projekt, har vi efter skuffelsen i den forgangne sæson valgt i god forståelse at afslutte samarbejdet med træner Mikael Gath. Vi har sonderet forskellige muligheder og er p.t. i dialog med potentielle trænere, som er informeret om vores planer og projektet for den kommende sæson. Vi forventer meget snart at have besat cheftræner-stillingen.

Vores treårsplan er, at der i de efterfølgende sæsoner hvert år vil blive tilført yderligere 500.000-1.000.000 kr. til lønbudgettet, således at Bulldogs i år 3 igen er et hold, der kan regnes med blandt favoritterne til at gå hele vejen i Metalligaen.

Vi håber, at alle i Odense og på Fyn, vil støtte op omkring vores planer såvel for næste sæson som for de kommende år. Vi er nødt til at sætte tæring efter næring, så der vil være tidspunkter, hvor det vil føles tungt og svært. I de perioder skal holdet have fuld støtte fra alle, da det netop, når vi står sammen, at der skabes succes.

Ved at udvikle en sund forretning skaber vi basis for sportslig succes.

Odense Bulldogs

Kommende kampe i Odense Isstadion
Odense Bulldogs vs. Frederikshavn White HawksKøb billet online
Odense Bulldogs vs. SønderjyskEKøb billet online
Odense Bulldogs vs. Rungsted Seier CapitalKøb billet online

Seneste nyheder