64 kampe afviklet under Odense Cup

af Thomas Nielsen

64 kampe afviklet under Odense Cup

I weekenden den 06. – 08.april var 17 U11 hold samlet i Odense.

– af Anders Holst

Det blev til 64 kampe hvoraf en del af dem var tætte og intensive. Der var masser af gode mål, gode skift, gode redninger. Og der var højt humør på og udenfor isen. Værterne fra Odense blandede sig ikke for alvor i topstriden, men spillede gode kampe mod holdene udenfor top-2.

I U11.2 lignede det længe et anliggende mellem Stavanger Red Wings og Stavanger Kings om 1.pladsen. Men Rungsted kom fra baghjul og vandt den vigtige kamp søndag formiddag mod Stavanger Kings med 2 mål, hvilket gjorde dem bedst indbyrdes mellem de tre tophold i U11.2. De skulle dog vinde sidste kamp søndag mod et godt kæmpende KSF. Det klarede Rungsted og blev nummer 1 efterfulgt af Stavanger Red Wings og Stavanger Kings.

I U11.1 var der ligeledes udenlandske indslag. Her rundede Stavanger Blackhawks og Dinamo Minsk feltet af danske hold af. Dinamo stillede med årg. 2008 og var kørt hele vejen fra Minsk til Odense. Men flere af de danske hold bød sig også til i en række tætte kampe. Det viste sig allerede lørdag, at Stavanger ville løbe med 1.pladsen i U11.1. Dinamo Minsk fightede og spillede sig til andenpladsen og tog samtidigt fairplay prisen. Nummer tre blev Herlev.

Odense IK vil gerne takke de 17 hold, ledere, forældre, frivillige, dommere og alle jer, som bidrog til tre intense ishockeydage i Odense. Vi håber på at se jer alle næste år.

Herunder kan du se nogle af billederne fra weekenden. Vi arbejder på det sidste store album med billeder bliver lagt op som link, så I kan se billederne.

Odense Cup 2018 :
https://drive.google.com/open?id=1cQSKmSgRH0usoR_-R74lUrvzQSkvDhwS
Billeder taget af Kasper Glintborg.

GALLERI: U-11: Odense U-11 Cup 2018
http://www.ishockeyfoto.dk/g.asp?r=4633.
Billeder taget af Arnason foto

Seneste nyheder