Mitchell: Vi skal udnytte vores føring

af Jonas Kvist Jepsen

Mitchell: Vi skal udnytte vores føring

Dale Mitchell ser frem mod play-in kampene mod Herlev.

Odense-spillerne er naturligvis skuffede ovenpå en 7. plads i grundspillet. Men det betyder ikke, at spillerne giver op så let. Dale Mitchell og resten af holdet er klar til udfordringen mod Herlev Eagles.

– Sæsonen er ovre, og det er nu den sjove del af ishockey begynder. Det er en ny sæson nu, og alt, hvad der skete i grundspillet, er slettet. Vi er så heldige, at vi fører 1-0 i forvejen, og den føring skal vi udnytte, siger Dale Mitchell.

Vi har tidligere på sæsonen haft svært ved Herlev. Faktisk har vi kun vundet to ud af de fem kampe i grundspillet. Og det er Mitchell og holdet bevidste om.

– Vi møder et virkelig stærkt og hårdtarbejdende Herlev-hold, som vi ved kommer stærkt ud til de kommende kampe.

De seneste måneder har Odenses resultater ikke været prangende, og målene imod har også været mange. I form af, at det nu er en “ny” sæson, og lært af sine fejl fra grundspillet, tror Mitchell på, at skuden vender mod Herlev.

– Jeg tror på, at hvis vi som hold holder os til vores game plan og udnytter vores chancer, så giver vi os selv en god mulighed for at gå videre.

– Jeg håber, at vi kan lukke serien tidligt, men jeg ved, at Herlev kommer til at spille hårdt, og de vil helt sikkert prøve at forhindre det, afslutter Mitchell.

Kommende kampe i Odense Isstadion
Odense Bulldogs vs. Esbjerg EnergyKøb billet online
Odense Bulldogs vs. SønderjyskEKøb billet online
Odense Bulldogs vs. Herning Blue FoxKøb billet online

Seneste nyheder