Dale Mitchell spiller sidste kamp på fredag

af Jonas Kvist Jepsen

Dale Mitchell spiller sidste kamp fredag

Odense Bulldogs og Dale Mitchell forlænger ikke samarbejdet til næste sæson.

Fredag kl. 19.30 bliver der spillet en showkamp i Ret&Råd Fyn Arena med Bulldogs-spillerne og nogle af vores sponsorer. Kampen bliver samtidig den sidste kamp med Dale Mitchell i Bulldogs-trøjen.

De økonomiske udfordringer kombineret med ligaens regler om lønloft gør, at der er trængt med plads i lønbudgettet til næste sæson, hvilket har været medvirkende til beslutningen.

Dale Mitchell har spillet 215 kampe for Bulldogs, og lavet 284 point, heraf 116 mål og 168 assists. Efter fire sæsoner i Odense går parterne nu hver sin vej.

– Jeg har virkelig nydt mine fire år i Odense. Jeg har mødt en masse gode mennesker og holdkammerater. Min familie og jeg har altid været behandlet godt, og vi er så heldige at kunne kalde Odense for vores søns fødeby, siger Dale Mitchell og uddyber.

– Jeg er ked af, at jeg ikke kunne hjælpe Odense til et mesterskab, men jeg vil aldrig glemme opbakningen, jeg har fået i min tid her. Jeg vil gerne takke administrationen, trænerne og materiale-folkene for at gøre det let af fokusere på hockey. Også mange tak til alle fansene – jeg vil aldrig glemme jer!

Kom og tag afsked med Dale Mitchell til showkampen på fredag, hvor du også kan hilse på de øvrige spillere.

Efter kampen vil der være trøjeauktion på de trøjer som spillerne har båret i slutningen af sæsonen, og her vil der bl.a. være mulighed for at byde på Dale Mitchells trøje.

Der er naturligvis GRATIS ENTRÉ. Derudover giver Carlsberg og Langelænder den første øl og pølse m. brød gratis! Dørene åbner kl. 18.30.

Kommende kampe i Odense Isstadion
Odense Bulldogs vs. Frederikshavn White HawksKøb billet online
Odense Bulldogs vs. SønderjyskEKøb billet online
Odense Bulldogs vs. Rungsted Seier CapitalKøb billet online

Seneste nyheder