22 hold klar til Old Boys DM

af Thomas Nielsen

22 hold klar til Old Boys DM

Old Boys DM 2018 i Odense - forårets største turnering for seniorhold.

– af Anders Holst

Odense Ishockey Klub samler igen i år en række hold fra ind- og udland til seniorishockey den 13.-15.04. ”Old Boys” er misvisende for de deltagende spillere dækker over alderen 18 – 65. Fælles for dem alle er, at folk kommer for at spille ishockey, gå i byen, snakke med andre ishockeyspillere og være med til at skabe festlige rammer omkring en stor mængde ishockeykampe. Og mange mennesker kan vi love! Lige nu 22 ishockeyhold!! Og vi leder fortsat efter 2 hold til A-rækken. Turneringsplanen er ikke klar endnu, men det varer ikke længe..

A-rækken er fortsat 30+ ishockeyspillere med et ganske pænt niveau. Heldigvis kommer der stadig en række danske spillere, som har spillet på øverste niveau i Danmark. Og i år kommer der for første gang også et svensk hold, Bäcken, fra Gøteborg med en solid hockey baggrund. Men vi har fortsat plads til flere hold i A-rækken.

B-rækken blev hurtigt udsolgt, og der er fortsat hold på venteliste i denne række. En række trofaste gæster er med igen, men nye navne er også kommet til. Deltagerfeltet er: Gentofte Hangovers, Team Danmark, Herning Wild Boys, Odense Beerdogs, Rødovre Cowboys, Århus IK, Silkeborg, IC Gentofte, Det Jyske Landshold, Vojens. Og der spilles alle-mod-alle med korte intense kampe som sidste år.

C-rækken lægger i år fra land allerede lørdag. Det betyder, at holdene naturligt er med, når der festes lørdag aften, og at en stribe kampe spilles lørdag aften. Dertil spilles der massivt søndag i 2 haller. Der er 8 hold i B-rækken, og flertallet af spillerne i denne række har fynsk pas: Odense Underdogs, Århus Crykkediles, Bluedogs, Århus IK, Silkeborg, Odense Greyhounds, HCA Hockey.

OIK vil gerne hjælpe jer til en god oplevelse i Odense i weekenden den 13. – 15.04. Har I spørgsmål om hoteller, vandrehjem, salg af udstyr eller andet, så kontakt os.

Er I det hold vi mangler, så skriv til Anders Holst på ah@oik.dk.

Seneste nyheder