Tæt kamp blev tabt i overtiden

af Jonas Kvist Jepsen

Tæt kamp blev tabt i overtiden

Det var en tæt og spændende kamp, men Rungsted slog til i overtiden og vandt 3-2.

Det var lagt i kakkelovnen til sidste fredagsfest i grundspillet. Og der var også godt besøg i Ret&Råd Fyn Arena fredag aften, hvor Odense Bulldogs Support samtidig kunne fejre 25-års jubilæum. Odense skulle fortsætte de gode takter fra i tirsdag, hvor man vandt 7-3 i Frederikshavn.

Første periode i højt tempo

Kampen startede særdeles underholdende. Der var muligheder i begge ender, hvor der både var intenst skøjteløb, hurtige pasninger og lækre driblinger. Skudstatistikken i første periode hed 11-10, og det var på trods af meget få udvisninger.

Odense havde de første store muligheder i kampen. Og det blev også Odense, der kunne bringe sig foran først. Flere Odense-spillere havde parkeret sig inde foran mål, og til sidst kunne Dale Mitchell skovle pucken ind over stregen til stor forløsning for de mange fremmødte tilskuere.

Desværre holdt føringen ikke længe. Tre minutter senere kunne Marcus Nielsen udligne for Rungsted, og kampen var atter jævnbyrdig.

To jævnbyrdige hold

Odense kom flyvende ud til anden periode. Rungsted tog en hurtig udvisning, og drog Odense fordel af. Rasmus Bjerrum modtog pucken foran mål, og her satte han den kynisk i kassen til 2-1.

Man kunne tydeligt se, at spillerne i den grad har forbedret sig i forhold til de foregående kampe. Spillet er blevet mere flydende, og spillerne kunne meget bedre finde hinanden på isen.

Men Rungsted spillede også en god kamp. Og desværre fik de også udlignet igen efter 32 minutter. Brendon Nash tog en flot solotur igennem Odenses forsvar og lagde pucken på tværs til en helt fri William Boysen, som kunne udligne til 2-2.

Set over de første to perioder, så var det en meget jævnbyrdig kamp. Skudstatistikken var helt lige, og man sad med fornemmelsen af, at begge hold havde lige stor mulighed for at vinde.

I slutningen af anden periode kunne Odense dog ikke omsætte to powerplays til mål, og derfor gik spillerne til pause med stillingen 2-2.

Rungsted trak det længste strå til sidst

I tredje periode kunne det gå begge veje. Odense havde store muligheder for at komme foran igen. Bl.a. fik Yannick Vedel kæmpet sig igennem Rungsteds zone, hvor han fik serveret pucken til en helt fri Ned Lukacevic, der desværre overplacerede.

Rungsted havde også deres chancer, hvor Robin Rahm stod godt placeret i Odense-målet. Og som perioden skred frem ventede man blot på det afgørende mål – spørgsmålet var bare, hvem det skulle falde til.

Der var lagt op til en nervepirrende afslutning på kampen. Men der var suverænt god stemning i Ret&Råd Fyn Arena, og Odense Bulldogs Support tog deres velkendte tur rundt i hallen. Den gode support kunne også ses på spillernes motivation. Odense-spillerne gav den en ekstra skalle, for at få tre point i hus.

I de døende minutter var det ved at smuldre mellem fingrene. En Rungsted-spiller skød pucken på indersiden af stolpen, hvorefter Robin Rahm leverede en fantastisk redning, da pucken efterfølgende trillede langs mållinjen. Den store svensker fik lagt sig ovenpå pucken og forhindrede en scoring.

Kampen måtte derfor i overtid for at finde en vinder. Det blev desværre Rungsted, der trak det længste strå. Morten Green modtog pucken og satte kynisk pucken i nettet til slutresultatet 2-3.

KAMPEN I TAL

Odense Bulldogs – Rungsted Seier Capital 2-3 OT (1-1, 1-1, 0-0, 0-1)
11:20 Dale Mitchell (Søren Nielsen, Nick Walters)
14:14 Marcus Nielsen (Gustav Green)
22:25 Rasmus Bjerrum (Ned Lukacevic, Nick Walters) (Powerplay)
31:53 William Boysen (Brendon Nash, Robin Bergman)
62:40 Morten Green (Mathias Røndbjerg)

Udvisninger:
Odense: 2 x 2 min.
Rungsted: 5 x 2 min.

Skudstatistik:
Odense-Rungsted 24-31 (11-10, 7-10, 6-10, 0-1)

1622 tilskuere i Ret&Råd Fyn Arena.

Kommende kampe i Odense Isstadion
Odense Bulldogs vs. Rødovre Mighty BullsKøb billet online
Odense Bulldogs vs. Køb billet online

Seneste nyheder