Reaktioner efter Frederikshavn

af Jonas Kvist Jepsen

Reaktioner efter Frederikshavn

Dale Mitchell, Martin Larsen og Frederik Sørensen sætter ord på den forløsende sejr på 7-3 over Frederikshavn.

Dale Mitchell:
– Vi har de sidste par dage på holdet snakket om, at selvom vi ikke har spillet godt, så er vi stadig en gunstig position i tabellen. Vi medbragte en positiv attitude til kampen, men vi var også nødt til at spille desperat hockey. Vi har haft problemer med at score, så det var dejligt at få scoret syv mål i dag. Jeg tror, at hvis vi tager energien fra i dag med videre, så har vi gode chancer for at vinde hver kamp. Vi ved, at det ikke er gået så godt på det seneste, men med sejren her, så kan vi kun kigge frem herfra.

Martin Larsen:
– Hvis man skal komme med et kort simpelt samt konkret svar, så vandt vi i dag fordi vi virkelig arbejdede hårdt, men også smart. Nu skal vi tage den følelse vi havde i dag, hvor det gik godt for os, hvilket det gjorde størstedelen af kampen med videre til på fredag. Vi har fået tanket en god portion selvtillid, og fået troen tilbage på, at vi godt kan spille en solid gang hockey.

Frederik Sørensen:
– Nøglen til sejr var, at vi i den sidste tid har arbejdt hårdt på at forbedre vores spil med en masse skud på mål, og så minimere de små fejltagelserm der kan koste i kampene, samt at holde os til vores gameplan. Vi vidste, det ville blive en hård kamp, men også en utrolig vigtig en, da det hele spidser til mod slutspillet. Når det så er sagt, så står vi sammen som hold, og det er det, der gør forskellen, når man skal løfte sig efter et par knap så gode kampe.
Nu skal der fortsættes med at arbejde hårdt! Det var selvfølgelig dejligt med en sejr og lidt point til selvtilliden som vi har manglet lidt på det seneste. Vi ved, at alle point tæller, og i dag kan vi selvfølgelig være glade for at få tre point med hjem fra Frederikshavn. Vi tager selvfølgelig det gode med fra den her kamp, og så er den ellers glemt. I morgen er det så på med arbejdshandskerne igen, da vigtige kampe venter.

Kommende kampe i Odense Isstadion
Odense Bulldogs vs. Rødovre Mighty BullsKøb billet online
Odense Bulldogs vs. Køb billet online

Seneste nyheder