Optakt: Bulldogs – Rungsted

af Jonas Kvist Jepsen

Optakt: Bulldogs Rungsted

Sidste fredagsfest i grundspillet står for døren. Det sker i morgen kl. 19.30 mod Rungsted.

I morgen venter et spændende og vigtigt opgør. Odense og Rungsted kæmper begge om at komme med i top 6, som giver direkte adgang til kvartfinalerne.

Odense og Rungsted ligger henholdsvis nummer 6 og 7 i Metal Ligaen med kun fem points afstand. Derfor er kampen i morgen meget vigtig i forhold til top 6. Vinder Odense, så ser det rigtig godt ud. Men hvis Rungsted vinder, så er top 6 i den grad åben forud for de sidste fem kampe i grundspillet.

Odense har gode erfaringer mod Rungsted. I sidste sæson gjorde Odense stort set rent bord med otte sejre i ni indbyrdes kampe. I denne sæson har de tre første opgør været gode, hvorimod de to seneste har skulle i glemmebogen. Rungsted har derfor fået taget revanche ovenpå de mange Odense-sejre, og nordsjællænderne ligner mere og mere et hold, der er blevet mere solide.

Rungsted kan dog stadig have udsving, selv mod de svageste hold. Til gengæld kan de også slå til mod de allerbedste, og man ved derfor aldrig, hvor man har Rungsted.

Odense har været i en langtrukket pointkrise. Den blev der dog sat en stopper for i tirsdag, hvor Odense tog en vigtig 7-3 sejr på udebane mod Frederikshavn. Vi kan derfor håbe på, at drengene kan ride videre på bølgen fra i tirsdags.

Husk at Den Brølende And holder forfest i forhallen inden kampstart, hvor der er gode tilbud på diverse drikke. Dørene åbner kl. 18.00.

Der er kampstart kl. 19.30 i Ret&Råd Fyn Arena.

SPAR PENGE PÅ BILLETTEN ONLINE:
http://odensebulldogs.onlinebillet.dk

STATS

Indbyrdes kampe denne sæson: Odense fører indbyrdes opgør med 3-1
Odense-Rungsted 2-0
Rungsted-Odense 3-4
Odense-Rungsted 4-2
Rungsted-Odense 5-0
Målscore: 10-10
* Kampen ved Final Four er ikke talt med

Odense hjemme denne sæson:
13 sejre – 8 nederlag
Målscore: 64-44 (+20)

Rungsted ude denne sæson:
11 sejre – 11 nederlag
Målscore: 61-65 (–4)

Kommende kampe i Odense Isstadion
Odense Bulldogs vs. Rødovre Mighty BullsKøb billet online
Odense Bulldogs vs. Køb billet online

Seneste nyheder