Lukacevic: Det var en stor kamp for os

af Jonas Kvist Jepsen

Lukacevic: Det var en stor kamp for os

Ned Lukacevic satte sit præg på gårsdagens sejr i Frederikshavn.

I går fik Ned Lukacevic sin første sejr for Odense Bulldogs. Og det er en glad canadier, der beskriver nøglen til sejr tirsdag aften.

– Efter de første par skift, så tænkte jeg, at vi virkelig havde en chance i dag. Det meste af kampen var vi ekstremt sultne og jagtede alle pucke. Især i anden og tredje periode, hvor vi spillede smart med pucken. Vi gav ingen “turnovers”, og det var det, der gjorde forskellen i dag, siger Lukacevic.

Vores nye canadier har også fået en fin start i Bulldogs. I går bidrog han med et mål og to assists, og dermed er han oppe på fire point i fire kampe. Lukacevic er også godt tilfreds med sin egen præstation i klubben indtil videre.

– Personligt føler jeg mig godt tilpas. Det føltes godt at få et mål og to assister, men det er ikke det vigtige. Det vigtigste var at vi fik sejren, og dermed også min første sejr med Bulldogs.

Nu resterer der seks kampe af grundspillet, hvor Odense kæmper for at holde sig inde i top 6. Lukacevic tror på, at gårsdagens takter vil fortsætte resten af grundspillet.

– Det var en stor kamp for os, hvor vi virkelig viste, hvad vi kan, når vi spiller som et hold og holder os til game-planen. Ærligt talt var det en simpel kamp. Vi var smarte med pucken, og alle havde fart i skøjterne og gjorde dem selv spilbare. Jeg tror, vi vil se det samme Odense-hold her de næste seks kampe, der er tilbage af grundspillet, afslutter Lukacevic.

Kommende kampe i Odense Isstadion
Odense Bulldogs vs. Rødovre Mighty BullsKøb billet online
Odense Bulldogs vs. Køb billet online

Seneste nyheder