Kom med på Tinderbox 2018 med OIK

af Thomas Nielsen

Kom med Tinderbox 2018 med OIK

Tinderbox 2018 afvikles i dagene 28. til 30. juni i Tusindårsskoven. Du kan komme med som frivillig hjælper.

Vi vil gentage de sidste 3 års succes med at arbejde på Tinderbox. Sidste år havde vi folk til at opstille boder på hele pladsen før festivalen. Vi havde folk som var med til opbygningen af VIP området samt drive det under festivalen og andre igen var med at køre Crew Cateringen, både før og under festivalen.
I år får vi ikke mulighed for at opbygge VIP området samt være med til at stå for Crew Catering før festivalen, da det er nogle af de områder/opgaver, som ikke længere udbydes. Det er ikke fordi Tinderbox ikke har været glade for vores hjælp – tværtimod. Det skyldes at Tinderbox er i gang med lidt omstrukturering og har større fokus på opgaver under Tinderbox. 

Derfor kan vi komme til at arbejde med Crew Catering under og/eller VIP afvikling.

En frivillig som arbejder før/efter TINDERBOX skal levere ca. 24 timers arbejde, mens en frivillig som arbejder under Tinderbox skal levere ca.16 timers arbejde.

Hvem vil med på Tinderbox 2018 holdet?
Dem som ønsker at deltag sender en mail til mig på odenseishockeyklub@gmail.com, Med navn og med: Ønsker at deltage før/ Ønsker at deltage under/ Ønsker at deltage efter.

Jeg kan på nuværende tidspunkt kun love arbejde under festivalen, og så gælder det først til mølle.
Eventkoordinator OIK
Hans Henrik Henriksen

Seneste nyheder