Bulldogs taber 6-2 i Herlev

af Jonas Kvist Jepsen

Bulldogs taber 6-2 i Herlev

Bulldogs har i år haft det svært i Herlev, og det fortsatte desværre søndag eftermiddag, hvor det blev til et 6-2 nederlag.

Odense har de seneste kampe vist bedre takter på isen. Bl.a. ved at slå Frederikshavn 7-3, og senest en spændende kamp mod Rungsted, der blev tabt i overtiden. Men søndag eftermiddag måtte Odense igen se sig slået af Herlev, som vi nu har tabt til tre gange i år.

Kampen startede ellers godt for Odense. Herlev tog en udvisning efter 35 sekunder, og det udnyttede Søren Nielsen til at bringe Odense foran 1-0.

Men føringen holdt ikke længe, tværtimod. Først fik Thomas Søndergaard udlignet et minut efter. Og yderligere 50 sekunder senere bragte Mathias Thinnesen så Herlev på 2-1. En hektisk start, og tre mål på fire minutter.

Det lignede en 2-1 føring ved pausen. Men Andreas Pedersen fik to minutter for high sticking, og det udnyttede Holden Anderson til at bringe Herlev på 3-1.

Det lignede en målløs anden periode, men ligesom i første periode, så fik Herlev scoret allersidst. Her kunne Erik Johansson bringe Herlev på 4-1 et minut før pausen.

Nu skulle der jagtes, hvis Odense skulle tilbage i kampen. Det krævede en hurtig scoring i tredje periode – og den kom også. Efter to et halvt minut fik Frederik Sørensen reduceret til 4-2, og nu var håbet tilbage.

Desværre kunne Odense ikke omsætte en masse skud efterfølgende. I stedet kunne Herlev lukke kampen til 5-2 og 6-2, igen på mål af henholdsvis Thomas Søndergaard og Mathias Thinnesen.

KAMPEN I TAL

Herlev Eagles – Odense Bulldogs 6-2 (3-1, 1-0, 2-1)
02:19 Søren Nielsen (Yannick Vedel) (Powerplay)
03:10 Thomas Søndergaard (Brian Birkhoff, Brett Thompson)
04:00 Mathias Thinnesen (Brian Birkhoff, Brett Thompson)
17:54 Holden Anderson (Thomas Søndergaard) (Powerplay)
39:02 Erik Johansson (Frederik Høeg, Mike Daugulis)
42:35 Frederik Sørensen (Dylan Walchuk, Nick Walters)
55:36 Thomas Søndergaard (Brett Thompson, Kim Staal) (Powerplay)
58:39 Mathias Thinnesen (Thomas Søndergaard, Brian Birkhoff)

Udvisninger:
Herlev: 35 min.
Odense: 35 min.

Skudstatistik:
Herlev-Odense 42-31

420 tilskuere i Herlev Skøjtehal.

Kommende kampe i Odense Isstadion
Odense Bulldogs vs. Rødovre Mighty BullsKøb billet online
Odense Bulldogs vs. Køb billet online

Seneste nyheder