Team Gul vandt New Years Championship

af Thomas Nielsen

Team Gul vandt New Years Championship

Fredag den 29.12. afholdte OIK for 5. gang New Years Championship.

– af Anders Holst

Turneringen hvor spillere fra 17 år til 64 mikses på tværs af hold og med ganske mange forskellige niveauer samlet. I år var der deltagelse fra OIK kvinder, U17, Greyhounds, Bluedogs, HCA Hockey, OIK Begynder, 2.division samt trænerstaben. Det gav 47 ishockeyspillere, som blev draftet af de 4 GM’s – sportsdirektører med øje for hvad der rør sig i OIK. Draften sker online og blev foretaget af Thomas Nielsen, Lars Baumann Nielsen, Albert Ankerstjerne samt Frederik Olsen. Det gave 4 hold á 11 – 12 spillere, som dystede i 6 indledende kampe og derefter 2 semier og en finale.

Sort hold gik ubesejret gennem grundspillet, men måtte bøje sig i semien, hvor Mille K Jensen holdt nullet i 2 – 0 sejren. Den gentog hun i finalen, hvor gult hold vandt 3 – 0 over grønt hold. Tillykke til gult hold, som med god holdånd, svensk list og godt målmandsspil blev fortjente vindere.

Holdet bestod af: Lars B Nielsen, Mille K Jensen, Vivian Lindberg, Jens Hellsten, Per Jacobsen, Anton Bilenko, Arne Holmgren, Dusan Dusjan, Thomas Eriksen, Rasmus Salomon, Jesper Dyreborg, Niels Larsen.

Næste spændende arrangement for voksen-ishockeyen i Odense er på søndag, hvor Tomas Placatka og Kim O lægger op til Bulldogs-kampen med et arrangement.

Seneste nyheder