OIK tur til FINAL FOUR

af Thomas Nielsen

OIK tur til FINAL FOUR

Fredag den 19.01. spilles en historisk kamp med deltagelse af Odense Bulldogs.

– af Anders Holst

Det er den første kamp der spilles i VM-arenaen i Jyske Bank Boxen. En spændende generalprøve på det, der skal ske i foråret, når VM kommer til Danmark.

Samtidigt er det en kamp med meget på spil! Bulldogs møder Rungsted kl 16.15 i den ene semifinale i en kamp om finaleplads dagen efter samme sted.

OIK vil gerne opfordre alle vores medlemmer, ledere, forældre, venner, søskende og fans af fynsk hockey til at tage med til Herning fredag eftermiddag. I samarbejde med Comfort Tours har vi busser klar til at bringe jer alle op og hjem om fredagen. Endvidere vil der i OIK-bussen være ledere med, således at I kan sende jeres ishockeyspiller alene af sted, hvis det gør turen mere realistisk. Der vil ikke være alkohol på OIK-bussen og lederne hjælper med at få alle fra bussen til kampen og den anden vej, når semifinalen er slut. Vi kører hjem efter den første semifinale.

Dagen ser således ud:

13.30 mødetid ved Hovedindgangen til Isstadion
13.45 afgang
15.45 fremme
16.15 kamp
19.00 afgang fra Herning
21.00 hjemkomst

OIK forsøger at sende mindst en bus til Herning til Final Four. Vi sælger en pakkeløsning med billet og bus eller blot busbillet. Begge dele sælges på oikshop.dk.

Final Four semifinale Bulldogs – Rungsted den 19.01. billet til fan afsnit samt bus tur/retur: kr. 350,-

Final Four semifinale Bulldogs – Rungsted den 19.01. KUN buskørsel:  kr. 125,-

OIK og Comfort tours forbeholder sig ret til at aflyse turen ved mindre end 40 deltagere. I tilfælde af aflysning får alle købere deres penge retur. Salget varer til tirsdag den 16.01.

Vi håber på, at I vil være med til denne festlige dag i den største arena der har lagt is til en kamp i Danmark. Klik ind på oikshop.dk og tilmeld dig!

Seneste nyheder