Odense Cup 2018

af Thomas Nielsen

Odense Cup 2018

Weekenden den 06. – 08.04 lukker OIK dørene op til vores sidste U11 kampe på fynsk is i denne sæson.

– af Anders Holst

Her gælder det nemlig Odense Cup for årgang 2007 og 2008, og der dystes i både U11.1 og U11.2. Vi begynder allerede fredag aften, og vi har masser af kampe til alle inden vi slutter søndag eftermiddag med præmieoverrækkelse.

Allerede nu har tilmeldinger fra OIK, KSF, Hvidovre og Esbjerg i begge rækker. Dertil kommer forhåndstilkendegivelser fra Stavanger, Rungsted, BFSO Dinamo Minsk. Men der er fortsat pladser til salg via oikshop.dk, hvor I også kan se de hold, som har betalt og sikret sig en plads.

Der vil være plads til op til 16 hold og alle hold garanteres minimum 6 kampe. Ud over gode timer på isen vil der være konkurrencer udenfor isen, mulighed for at opleve nogle timer  i Odense by, spille bowling, spille floorball, besøge hockey shoppen eller se de andre hold spille.

Vi vender jævnligt tilbage med updates på antal tilmeldte hold, nyheder omkring cuppen, information til deltagende hold etc.

Har I spørgsmål om deltagelse eller vilkår omkring Odense Cup 2018, så skriv til Anders Holst på ah@oik.dk

Seneste nyheder