Kontingent

af Rikke Grossmann

Kontingent

Betaling af 3. rate.

Så er det tiden hvor 3. rate af kontingentet for sæson 2017/2018 skal betales. Vi har onsdag den 17.januar sendt en mail til samtlige medlemmer. Nogle af jer vil modtage mailen 2 gange p.gr.a. tekniske problemer med første udsendelse. I skal selvfølgelig kun betale en gang og I skal bruge linket i den sidste fremsendte mail. Mailen kan ende i ”uønsket post” da det er en masseudsendelse. Tjek derfor ”uønsket post”. Det er også muligt at gå ind på http://www.bulldogs.dk/amator/kontingent/ og trykke på knappen ”Gå til medlemsservice” og logge ind med dit medlemsnummer på ”Opdater stamdata”.

Sidste frist for betaling er den 26. januar og dit kort lukkes den 2. februar hvis du ikke betaler.

Du er velkommen til at kontakte kassereren på kasserer@oik.dk eller 20102886.

Mads Lund.

Seneste nyheder