Et enkelt point i Vojens

af Jonas Kvist Jepsen

Et enkelt point i Vojens

Det blev til et enkelt point tirsdag aften mod SønderjyskE.

Odense Bulldogs fik i tirsdag endelig en længe ventet sejr. Det kunne forhåbentlig blive startskuddet på en bedre stime.

Tirsdag aften stod den så på rivalopgør mod SønderjyskE. Hidtil i sæsonen havde vi haft et godt tag på SønderjyskE. Alle tre indbyrdes opgør er endt i Odense-sejr med en målscore på 14-1. Men statistikker er nogle gange til for at blive brudt, og det blev de tirsdag aften i Vojens.

Generelt sad SønderjyskE på kampen i de første to perioder. Odense havde blot fem skud på mål i de to første perioder. Alligevel var Odense de første til at komme på måltavlen. Det skete midtvejs i anden periode efter, at SønderjyskEs Tyler Fiddler blev idømt en game misconduct. Det resulterede i powerplay til Odense, og her serverede Dale Mitchell pucken for Jacob Johnston, der kunne bringe Odense foran 1-0.

Den føring blev dog hurtigt sat over styr, da Henrik Nielsen begik interference på Joni Myllykoski. Det resulterede i 4-mod-4, og her kunne Derek Damon bringe sønderjyderne på 1-1.

To minutter før pausen kunne Rasmus Bjerrum bringe Odense på 2-1, og dermed lignede det en pauseføring forud for sidste periode. Men Nick Walters måtte en tur i straffeboksen, og det resulterede i en SønderjyskE-scoring 22 sekunder før periodens slutning. Dermed stod der 2-2 ved pausen. Og på trods af sølle fem afslutnininger, lykkedes det Odense at score to gange.

I tredje periode kom Odense væsentligt bedre med. Flere skud blev sendt på mål, og der blev spillet mere disciplineret. Denne gang var det dog SønderjyskEs tur til at komme foran. Martin Eskildsen tog en solotur bag om Odenses forsvar og satte pucken i nettet til 3-2 med fem minutter igen.

Det lignede en sejr til SønderjyskE, og Odense måtte satse hele butikken i slutminutterne. Til sidst blev Robin Rahm taget ud af Odense-målet. Med otte sekunder igen kom så den forløsende udligning. Martin Larsen satte udligningen i kassen og sikrede mindst ét point.

Dermed skulle kampen i overtime, og havde Odense store muligheder for at hive sejren hjem. Odense havde flest chancer og sågar et stolpeskud, men pucken fandt aldrig vej til nettet. I stedet skulle vi ud i straffeslag. Heller ikke her kunne Odense få pucken i kassen, og så kunne Derek Damon afgøre kampen for SønderjyskE, som dermed vinder 4-3 på straffeslag.

KAMPEN I TAL

SønderjyskE – Odense Bulldogs 4-3 SO (0-0, 2-2, 1-1, 1-0)
28:15 Jacob Johnston (Dale Mitchell, Frederik Sørensen) (Powerplay)
30:16 Derek Damon (Thomas Spelling, Daniel Hansen)
38:07 Rasmus Bjerrum (Dale Mitchell, Søren Nielsen)
39:38 Anders Førster (Greg Gibson, Jace Coyle) (Powerplay)
54:27 Martin Eskildsen (Ronnie Brobak)
59:52 Martin Larsen (Dale Mitchell, Søren Nielsen)
65:00 Derek Damon (GWS)

Udvisninger:
SønderjyskE: 3 x 2 min., 1 x 5 min., 1 x 20 min. (game misconduct)
Odense: 6 x 2 min.

Skudstatistik:
SønderjyskE-Odense 30-17 (7-2, 10-3, 10-8)

2372 tilskuere i SE Arena.

Kommende kampe i Odense Isstadion
Odense Bulldogs vs. Herning Blue FoxKøb billet online
Odense Bulldogs vs. Herlev EaglesKøb billet online
Odense Bulldogs vs. Aalborg PiratesKøb billet online

Seneste nyheder