Rødovre fik tæsk på egen is

af Jonas Kvist Jepsen

Rødovre fik tæsk egen is

Det var en sand målfest, da Bulldogs slog Rødovre Mighty Bulls med 7-3 på udebane.

Fredag aften stod den på en svær udebanekamp mod Rødovre Mighty Bulls. De to hold har mødt hinanden to gange tidligere på sæsonen, hvor det begge gange er blevet til Rødovre-sejr. Og derfor havde Odense revanche til gode.

Der var tænding på fra starten af kampen. Der blev gået til stålet inde på isen – masser af hårde tacklinger og tætte dueller om hver eneste puck. Rødovre har i flere gode tiltag i starten af kampen, og det var dem, der styrede begivenhederne.

Masser af skud blev sendt på mål, og presset blev endda så stort, at Odense var nødsaget til at tage en udvisning efter seks minutter. Og det blev straffet kynisk af Rødovre, der blot skulle bruge 21 sekunder i powerplay på at bringe sig foran.

Odense havde generelt svært ved at få fodfæste i kampen. Rødovre viste tænder, og det lignede nogle meget veloplagte sjællændere.

Men ud af det blå opstod en mulighed til Odense et par minutter efter Rødovres scoring. Asger Petersen sendte pucken i nettet til 1-1 stik imod spil og chancer.

Det holdte dog ikke Rødovre fra fortsat at dominere kampen. De sendte utallige skud mod Odense-målet, men Robin Rahm diskede op med den ene lækre redning efter den anden.

Langsomt begyndte Odense dog at komme bedre med i kampen. Og vi fik en hjælpende hånd, da Rødovre tog en udvisning med fem minutter til pause. Odense fik nu lagt et stort tryk i Rødovres zone. Mange skud blev sendt på mål, men det lykkedes ikke at få scoret i powerplay. Til gengæld fik Odense scoret få sekunder efter, at Rødovre blev fuldtallige. Her stod Anthony Camara klar ved bagerste stolpe, hvor han fik prikket pucken i nettet til 2-1.

Det var også stillingen ved pausen, hvor Rødovre dominerede skudstatistikken med 15-7.

Odense kom ud til 2. periode med en helt anden energi. Nu var det Odense, som havde overtaget på kampen. Der var flere gode muligheder for at bringe sig yderligere foran.

Efter fire minutter fik Odense endnu en stor mulighed, da Rødovre tog en udvisning. Sjællænderne stod kompakt, men Odense fik lige præcis scoret i powerplay. Her kunne Nick Walters sende pucken i mellem benene på Stefan Ridderwall i Rødovre-målet.

Og herfra gik det stærkt! 3-1 målet startede en bølge af mål i 2. periode. Blot 21 sekunder efter hamrede Asger Petersen pucken op i krogen til 4-1. Det fik Rødovre til at skifte målmand og tage time-out. Og yderligere 32 sekunder senere sendte Martin Larsen et fremragende slagskud afsted, som gik hele vejen i mål. 21 efter fik Rødovre reduceret til 2-5 på mål af Sebastian Bergholt. Nu forventede man et stormløb fra Rødovre, men i stedet fik Odense udbygget føringen til 6-2 på mål af Jakob Wittendorf.

Føringen var nu udbygget fra 2-1 til 6-2 på blot ti minutter. Odense var aldeles gode offensivt, men der stadig mangler i defensiven. Rødovre fik nemlig reduceret til 3-6 med fem minutter til pause. Målet blev scoret af Phillip Schultz, og dermed fornyet spænding i opgøret.

Og nu begyndte Rødovre at finde det gode spil frem fra 1. periode. Det var tungen lige i munden for Odense-forsvaret, hvis Rødovre ikke skulle tilbage i opgøret.

Der blev dog ikke scoret mere i 2. periode, og dermed var stillingen 3-6 ved pausen.

3. periode startede i et lavere tempo. Det gjaldt for Odense blot om at holde føringen så længe som muligt. Forsvaret stod kompakt i egen zone og tog ingen dumme udvisninger.

Efter syv minutter af perioden tog Jamie Lewis dog en to-minutters for hooking. Men det rystede ikke Odense-forsvaret, der flot afviste Rødovre skudforsøg. Kort efter tog Odense igen en to-minutters udvisning, og spillerne virkede en smule nervøse. På daværende tidspunkt manglede der 11 minutter af kampen, og Rødovre kunne derfor sagtens nå at få et resultat.

Sjællænderne pressede hårdt på for en yderligere reducering. Robin Rahm var dog skarp i Odense-målet, og han var godt omringet af et forsvar, der tog en masse tæsk inde foran mål.

Det lykkedes aldrig Rødovre at score, og i stedet kunne Jacob Johnston ligge pucken i tomt mål til slutresultatet 7-3. Dermed bevarer vi tredjepladsen i Metal Ligaen.

KAMPEN I TAL

Rødovre Mighty Bulls – Odense Bulldogs 3-7 (1-2, 2-4, 0-1)
06:37 Mads Eller (Jannik Karvinen, Connor Hardowa) (Powerplay)
08:59 Asger Petersen (Mads Schaarup, Henrik Nielsen)
16:45 Anthony Camara (Søren Nielsen, Dale Mitchell)
26:23 Nick Walters (Sebastian Ehlers, Jamie Lewis)
26:44 Asger Petersen (Jamie Lewis)
27:26 Martin Larsen (Nick Walters, Dale Mitchell)
27:47 Sebastian Bergholt (Andrey Chistyakov, Frederik Skovby)
30:39 Jakob Wittendorf (Jonas Hansen)
34:36 Phillip Schultz (Uassisteret)
58:06 Jacob Johnston (Uassisteret)

Udvisninger:
Rødovre: 3 x 2 min.
Odense: 3 x 2 min.

Skudstatistik:
Rødovre-Odense 40-28 (15-7, 12-12, 13-9)

1053 tilskuere i Rødovre Skøjte Arena.

Kommende kampe i Odense Isstadion
Odense Bulldogs vs. Aalborg PiratesKøb billet online
Odense Bulldogs vs. Frederikshavn White HawksKøb billet online
Odense Bulldogs vs. Hvidovre FightersKøb billet online

Seneste nyheder