Piger spiller ishockey

af Thomas Nielsen

Piger spiller ishockey

Lige nu har Odense Ishockey Klub godt gang i gruppen af piger mellem 11 – 16 år.

– af Anders Holst

Vi har masser af nye piger i denne aldersgruppe, som gerne vil prøve ishockeysporten. Du kan begynde uden at have prøvet skøjteløb før – eller du kan være glad for at stå på skøjter og gerne ville kombinere det med et holdspil.

Du kan låne alt udstyret hos os – det gælder skøjter, stav og fuldt udstyr. Det eneste du medbringer er sportsundertøj, drikkeflaske og evt. et håndklæde. Resten kan lånes. Kvindeholdet i Odense træner 2 gange om ugen. Oftest er det tirsdage og torsdage og holdet spiller kampe mod Ålborg, Silkeborg, Herning samt enkelte sjællandske klubber. Desuden kan mindre piger også træne med drengene eller bruge vores skøjtetræning søndage 10.15 – 11.15.

Kig ud og se pigeishockey på lørdag den 16.12 kl. 18.30 i hal 2

Har du lyst til at prøve ishockey for piger, så skriv til træner Dorthe Hansen på dortheoik21@gmail.com eller Anders Holst på ah@oik.dk

Seneste nyheder