Landsholdsuge!

af Thomas Nielsen

Landsholdsuge!

Denne uge er der heftig landsholdsaktivitet.

– af Anders Holst

U20 begynder rejser mod U20 VM i Buffalo og rejser til Nordamerika med en trup på 26, hvor holdet reduceres til 23 efter de første testkampe. 4 spillere med juniortid i Odense er med i truppen: Christian Larsen, Oliver Påske Larsen, Jeppe Urup Mogensen – alle backer – samt Asger B Petersen, forward. Der er igen en U20 trup, som skal lave små og store mirakler for at overleve i øverste gruppe. Men også en gruppe, hvor en del spillere var med sidste år og dertil spiller i ligaer og på hold med store krav.

Norge lægger is til både U16 landsholdet og U18 kvinder de kommende dage. Det danske U18 for kvinder har Julie Oksbjerg med, og skal spille tre testkampe i Oslo. Deres VM ligger den 06. – 12.januar, og danskerne har ikke mange landskampe at teste holdet i, inden det går løs.

U16 landholdet rejser ligeledes til Norge. De har kampe i Skien i Sydnorge og holdet består af 2 målmænd, 7 backer og 13 angribere. 10 af spillerne er fra jyske klubber, hvor Herning har 4 spillere med. Odense er ikke repræsenteret i 2002-årgangen.

Vi ønsker alle de unge landsholdsspillere held og lykke!

Seneste nyheder