Bulldogs vinder seværdigt opgør i Frederikshavn

af Jonas Kvist Jepsen

Bulldogs vinder seværdigt opgør i Frederikshavn

Bulldogs vandt søndag eftermiddag 2-1 over Frederikshavn, og suser dermed op på 2. pladsen i tabellen.

Det var en spændende og tæt kamp, der udfoldede sig søndag eftermiddag i Nordjylland. Odense og Frederikshavn lå inden opgøret side om side i toppen af Metal Ligaen, og derfor var der uhyre vigtige point på spil.

Tempoet blev sat fra starten af 1. periode, hvor begge hold spillede en god offensiv gang hockey. Masser af skud på mål i begge ender gjorde 1. periode særdeles underholdende. Frederikshavn havde et lille overtag på kampen. Perioden endte dog uden scoringer.

I 2. periode begyndte Odense at få overtag på opgøret. Det var et hårdtarbejdende Odense-hold, der sendte en masse skud afsted mod Thomas Lillie i Frederikshavn-målet. Men den nordjydske målmand stod en solid kamp og var meget svær at overliste.

Han blev dog overlistet til sidst, da Odense kom i powerplay tre minutter inde i perioden. Og her skulle Jamie Lewis ikke bruge lang tid i powerplay på at score sit første mål for Odense.

Det store Odense-pres kom som følge af de mange udvisninger til Frederikshavn. Dommerne var i hvert fald ikke populære blandt hjemmepublikummet. Frederikshavn fik hele fire udvisninger på blot ni minutter i 2. periode, men det lykkedes kun Odense at score en enkelt gang. Det forblev den ene scoring til pausen.

Opgøret blev mere intenst i 3. periode. Dommerne fik meget at se til, og hjemmeholdets fans appellerede hver gang der var det mindste. De opildnende fans smittede af på spillet på isen, hvor der blev sat flere hårde tacklinger ind.

Odense var under stort pres, hvilket fik Mikael Gath til at tage timeout midtvejs i 3. periode. Der var ting, der skulle justeres, hvis de tre point skulle med hjem til Fyn.

En udvisning til Anthony Camara satte Odense under et endnu større pres, men Robin Rahm stod sublimt i Odense-målet. Men det lugtede mere og mere af en Frederikshavn-scoring.

Og der kom til sidst også en scoring til nordjyderne. Mark Hurtubise fik prikket pucken forbi Robin Rahm, som var chanceløs i situationen, og dermed 1-1 efter 51 minutter.

Scoringen skabte stor forløsning blandt hjemmeholdets tilhængere. Der var nu lagt op til en hæsblæsende afslutning i Frederikshavn.

Men bedst som nordjyderne glædede sig over udligningen, så dukkede gode gamle Dale Mitchell op foran, hvor han hamrede pucken i nettet efter en retur. 2-1 til Odense med fire minutter igen.

Og selvom Frederikshavn tog Thomas Lillie ud af målet mod slutningen, så lykkedes det dem ikke at udligne igen. Derfor napper Odense alle tre point i Frederikshavn. Dermed hopper vi op på 2. pladsen i tabellen, eftersom Aalborg tabte deres opgør mod Herlev.

KAMPEN I TAL

Frederikshavn White Hawks – Odense Bulldogs 1-2 (0-0, 0-1, 1-1)
23:04 Jamie Lewis (Jacob Johnston, Sebastian Ehlers) (Powerplay)
51:29 Mark Hurtubise (Shoma Izumi, Marcus Pedersen)
56:13 Dale Mitchell (Mads Schaarup, Jacob Johnston)

Udvisninger:
Frederikshavn: 6 x 2 min.
Odense: 5 x 2 min.

Skudstatistik:
Frederikshavn-Odense 37-30 (10-6, 11-15, 16-9)

1077 tilskuere i Scanel Hockey Arena.

Kommende kampe i Odense Isstadion
Odense Bulldogs vs. Frederikshavn White HawksKøb billet online
Odense Bulldogs vs. Hvidovre FightersKøb billet online
Odense Bulldogs vs. Rungsted Seier CapitalKøb billet online

Seneste nyheder