Reflektioner dagen derpå

af Allan Hoffmann

Reflektioner dagen derpå

Spillerne kvitterer for den massive opbakning i Vojens

Holdet har netop afsluttet sin formiddagstræning efter gårsdagens flotte 7-1 sejr over SønderjyskE.

Flere spillere var forbi mig og kvitterede for den flotte opbakning og gode lydkulisse, som ca. 250 Bulldogs-fan leverede fra hjørnet i SE-Arena. Desværre måtte spillerne ikke køre ind på isen igen efter kampen; det forbød sikkerhedsvagterne. Der var ellers en 10 minutters lang og insisterende tromme- og sangopfordring til at få “O’ense på isen”, og der var blandt nogle af tilskuerne lidt frustration over ikke at se spillerne igen. Men som skrevet: De ville gerne, men måtte ikke.

I morgen kommer så topholdet fra Herning Blue Fox på besøg. Lad os igen igen igen skabe en kulisse, som giver vores hold de ekstra kræfter, som forhåbentlig kan hjælpe dem på vej mod endnu et godt resultat!

Kom så BULLDOGS!

 

 

Kommende kampe i Odense Isstadion
Odense Bulldogs vs. Rødovre Mighty BullsKøb billet online
Odense Bulldogs vs. Esbjerg EnergyKøb billet online
Odense Bulldogs vs. SønderjyskEKøb billet online

Seneste nyheder