Optakt: Bulldogs – Blue Fox

af Jonas Kvist Jepsen

Optakt: Bulldogs Blue Fox

Vi er klar med optakt til søndagsbraget mod topholdet fra Herning Blue Fox.

I morgen møder vi topholdet fra Herning Blue Fox. Vi har mødt dem én gang tidligere på sæsonen, hvor det endte med en 4-2 sejr til Odense. Her var Herning klart dominerende, og det lignede også en sikker sejr til Herning, da de førte med 2-0 efter de to første perioder. Men en fantastisk tredje periode vendte kamp til Odenses fordel.

Herning er den mest vindende danske klub, med hele 16 mesterskaber. Det er dog noget tid siden seneste mesterskab. Faktisk skal vi tilbage til 2011/12-sæsonen, hvor Odense Bulldogs var snublende tæt på klubbens første mesterskab, men hvor Herning vendte 3-1 til 3-4. I år ser Herning igen skræmmende ud, og kan meget vel gå hen og vinde endnu et mesterskab til midtjyderne.

Ovenpå en fantastisk 7-1 sejr over SønderjyskE fredag aften, har holdet nu vundet fire kampe i træk, og dermed er spillerne fyldt med selvtillid forud for topkampen mod Herning. Og med en sejr over midtjyderne, kan Odense for alvor komme tæt på 1. pladsen, og derfor er der tre uhyre vigtige point på spil.

Vi håber på jeres opbakning i morgen, Odense! Der er kampstart kl. 16 i Odense Isstadion.

SPAR PENGE PÅ BILLETTEN ONLINE:
http://odensebulldogs.onlinebillet.dk

Kommende kampe i Odense Isstadion
Odense Bulldogs vs. Rødovre Mighty BullsKøb billet online
Odense Bulldogs vs. Esbjerg EnergyKøb billet online
Odense Bulldogs vs. SønderjyskEKøb billet online

Seneste nyheder