New Years Championship 2017

af Thomas Nielsen

New Years Championship 2017

Det efterhånden traditionsrige New Years Championship afvikles igen i år den 29. december.

Odense Ishockey Klub giver alle seniorspillere på tværs af motionshold, kvinder og 1.division muligheden for at spille en masse ishockey i dagene mellem jul og nytår. Både OIK’ere og spillere udefra.

Igen i år skal vi samle spillere til en stribe kampe fredag den 29.12. i Odense Isstadion. Og som de forgangne år vil der være tale om en turnering hvor holdene blandes – spillere draftes – og du kommer til at spille med holdkammerater og spillere du ikke har mødt før. Slutproduktet plejer at være tætte kampe. Hvert hold skal består af 1 målmand og 9 – 12 spillere og der spilles mindst 4 kampe.

I løbet af dagen er der varm mad og en øl/vand som del af prisen på 125,- og desuden mulighed for at vinde vores vandrepokal. Du tilmelder dig fra tirsdag den 28.11. på oikshop.dk og sikrer dig en plads på en sjov dag fyldt med ishockey og glade mennesker!

Har du spørgsmål, så skriv til ah@oik.dk.

Seneste nyheder