Gongshow besøger Odense lørdag

af Thomas Nielsen

Gongshow besøger Odense lørdag

På lørdag giver tøjmærket Gongshow mulighed for at tjekke deres kollektion ud.

– af Anders Holst

Det nordamerikanske mærke Gongshow har gennem en årrække været leverandør af hockeytøj med provokerende, smarte, underfundige statements på deres tøj. I Danmark forhandles mærket af den tidligere elitespiller Rasmus Hartung.

Lørdag den 18.11. kommer han forbi Odense med T-shirts, joggingbukser, caps, skoletasker, toilettasker, tilbehør, hoodies etc. Der bliver mulighed for deltagerne på U15 samt alle andre interesserede for at se fedt hockey-gear. Gongshow er i Odense fra 11.00 – 16.00

Er du nysgerrig efter hvad Gongshow-stilen er, så tjek www.gongshowgear.dk og se en del af udvalget.

Kig ud og find en cool hockey-julegave!

Seneste nyheder