Gath: Vi sigter efter Final Four

af Jonas Kvist Jepsen

Gath: Vi sigter efter Final Four

Mens der er landskampspause, så fokuserer Mikael Gath på at få holdet kvalificeret til Final Four.

Der er kamppause i Metal Ligaen, og det betyder, at det er blevet tid til finpudsning af diverse systemer, kæder, aftaler osv. Bulldogs kommer med fem sejre i træk, og derfor er spørgsmålet, om det er en god eller dårlig ting, at pausen kommer midt i den gode stime.

– Man ved aldrig om en kamppause er godt eller skidt. Men min føling er, at det er godt for os. Vi har vundet fem i træk, men vi har stadig ting, der skal forbedres. Vi skal finde vores positioner på isen, så vi kan spille endnu hurtigere, siger cheftræner Mikael Gath.

Og med masser af sejre i bagagen, så bliver arbejdsforholdene til træning også meget bedre, mener Mikael Gath.

– Når vi går ind i en kamppause, så er det meget nemmere for spillerne, at presse sig selv, når vi har fem sejre i træk, uddyber han.

Hvad bliver så fokusset til træning under kamppausen?

– Vores primære fokus til træning under kamppausen bliver, at forbedre systemet. Samtidig vil jeg have, at spillerne skal presse sig selv hårdt, så de bliver fysisk udmattede.

Bulldogs har spillet sig i en gunstig position i forhold til Final Four. Lige nu ligger vi på en delt 3. plads med Aalborg. Det er som sagt de fire bedste, der kvalificerer sig, og derfor har vi på nuværende tidspunkt, det ene ben inde i Final Four. Og Mikael Gath vurderer vores chancer som gode.

– Vi sigter efter Final Four, og jeg tror på, at vi kommer med. Vi mangler bare et par sejre mere. Men det er tæt i toppen, så der bliver stadig hårdt kamp, afslutter Gath.

Kommende kampe i Odense Isstadion
Odense Bulldogs vs. Rødovre Mighty BullsKøb billet online
Odense Bulldogs vs. Esbjerg EnergyKøb billet online
Odense Bulldogs vs. SønderjyskEKøb billet online

Seneste nyheder