Bulldogs klaskede SønderjyskE med 7-1

af Jonas Kvist Jepsen

Bulldogs klaskede SønderjyskE med 7-1

SønderjyskE blev udspillet på egen is, da Bulldogs vandt med hele 7-1.

Kampen startede i et ekstremt højt tempo, hvor der var store chancer til begge hold. Odense startede hurtigt ud med et powerplay, men der SønderjyskE afværgede. De Sønderjyske fans danner som sædvanlig en fantastisk ramme om deres hockeykampe, og det var også tilfældet i dag. Langsomt som 1. periode skred frem, blev presset større og større fra SønderjyskE. Odense havde også deres chancer, men de blev aldrig rigtig farlige. Perioden sluttede 0-0.

SønderjyskE fortsatte presset i 2. periode. Odenses forsvar stod dog solidt og disciplineret. Halvvejs i perioden opstod så en mulighed til Odense, hvor Rasmus Bjerrum havde pucken bag målet, hvor han droppassede pucken til Yannick Vedel, som hamrede pucken i målet på en perfekt one-timer.

Og en scoring var lige hvad der skulle til, for at Odense fik styr på kampen. Odense havde initiativet og skabte chancerne. Og blot fire minutter efter første scoring, kunne Anthony Camara gøre det til 2-0 på et flot solomål.

En komfortabel føring resulterede i en komfortabel kamp, hvor Odense nu sad på sagerne. Og blot et minut før periodens slutning kunne Asger Petersen gøre det til 3-0 for Odense. Det var også stillingen ved pausen.

3. periode startede jævnbyrdigt, hvor SønderjyskE desperat jagtede en reducering. Sønderjyderne var aldeles tæt på, men fik aldrig pucken i nettet. I stedet fik Odense en kontramulighed, og her kunne Yannick Vedel endnu en gang score, og bringe Odense på 4-0. Efterfølgende fik Odense powerplay, og det udnyttede Søren Nielsen til at bringe os på 5-0.

SønderjyskE blev ganske enkelt udspillet i de to sidste perioder. De fik dog en reducering ved Tyler Fiddler i powerplay.

Kampen udviklede sig dog virkelig brutalt, både på isen og på tilskuerpladserne. En slåskamp mellem en to spillere satte tingene i kog, hvorefter det hele eskalerede. Spillet var afbrudt i lang tid, hvor dommerne tog sig tid til at få styr på sagerne.

Blot få minutter efter kampen igen blev sat i gang, der hamrede Jacob Johnston så Odense på 6-1 på et fremragende slagskud. Og der gik kun få øjeblikke før Sebastian Ehlers bragte Odense på 7-1. Det blev også kampens resultat.

KAMPEN I TAL

SønderjyskE – Odense Bulldogs 1-7 (0-0, 0-3, 1-4)
29:46 Yannick Vedel (Sebastian Ehlers, Rasmus Knudsen)
33:43 Anthony Camara (Uassisteret)
38:41 Asger Petersen (Nicolai Eriksen, Andreas Pedersen)
46:22 Yannick Vedel (Søren Nielsen, Anthony Camara)
49:28 Søren Nielsen (Sebastian Ehlers, Rasmus Bjerrum) (Powerplay)
53:02 Tyler Fiddler (Mads Lund, Thomas Spelling) (Powerplay)
56:21 Jacob Johnston (Martin Larsen, Dylan Walchuk) (Powerplay)
59:22 Sebastian Ehlers (Søren Nielsen, Rasmus Bjerrum) (Powerplay)

Udvisninger:
SønderjyskE: 2 x 2 min., 2 x 25 min. (game misconduct)
Odense: 2 x 2 min., 1 x 10 min., 1 x 25 min. (game misconduct)

Skudstatistik:
SønderjyskE-Odense 25-27 (10-6, 8-14, 7-7)

3142 tilskuere i SE Arena.

Kommende kampe i Odense Isstadion
Odense Bulldogs vs. Rødovre Mighty BullsKøb billet online
Odense Bulldogs vs. Esbjerg EnergyKøb billet online
Odense Bulldogs vs. SønderjyskEKøb billet online

Seneste nyheder