Bulldogs kæmpede sig til tre point

af Jonas Kvist Jepsen

Bulldogs kæmpede sig til tre point

Gentofte blev besejret med 4-2 søndag eftermiddag.

Odense har haft en skidt uge med to nederlag mod Esbjerg og Aalborg. Derfor skulle der rettes op på tilværelsen søndag eftermiddag i Gentofte.

Det er som regel en svær udebane i det københavnske, men søndag eftermiddag havde Odense ikke de store problemer med at tage de tre point med hjem til Fyn.

I forhold de seneste kampe, så havde Odense enormt mange skud på mål i samtlige perioder. 1. periode endte dog målløst, hvor Odense havde 13 skud på mål.

Til gengæld blev der åbnet op for målkontoen i 2. periode. Allerede efter 38 sekunder kunne Søren Nielsen bringe Odense foran i powerplay. Og to minutter senere kunne Martin Larsen fordoble føringen i sin kamp nummer 300 for Odense Bulldogs.

Odense tog mange udvisninger i 2. periode, men det fik ikke nogle konsekvenser. Forsvaret stod kompakt i forhold til sidste kamp. I stedet slog Odense kontra i undertal, og her kunne Dale Mitchell gøre det til 3-0 efter 34 minutter.

Her virkede det til, at kampen var under kontrol, men ud af det blå faldt to hurtige scoringer til Gentofte i slutningen af perioden. Ville Järveläinen scorede to kasser med 24 sekunders mellemrum i de døende sekunder i 2. periode.

Der var nu fornyet spænding ved indgangen til 3. periode. Odense tog stadig en del udvisninger, hvor Gentofte var tæt på en udligning. Sjællænderne fik dog aldrig pucken i nettet. Til slut tog blev Teemu Seppänen taget ud af Gentofte-målet i en sidste satsning. Her fik Dale Mitchell lagt pucken i tomt mål og lukket kampen til 4-2.

KAMPEN I TAL

Gentofte Stars – Odense Bulldogs 2-4 (0-0, 2-3, 0-1)
20:38 Søren Nielsen (Rasmus Bjerrum, Anthony Camara) (Powerplay)
22:23 Martin Larsen (Sebastian Ehlers, Dylan Walchuk)
34:03 Dale Mitchell (Anthony Camara, Nick Walters) (Shorthanded)
39:16 Ville Järveläinen (Marko Virtala, Lukas Lundvald Nielsen)
39:40 Ville Järveläinen (Julius Nyqvist, Marko Virtala)
59:40 Dale Mitchell (Rasmus Bjerrum) (Tomt mål)

Udvisninger:
Gentofte: 3 x 2 min.
Odense: 7 x 2 min.

Skudstatistik:
Gentofte-Odense 31-37 (9-13, 13-14, 9-10)

176 tilskuere i Gentofte Skøjtehal.

Kommende kampe i Odense Isstadion
Odense Bulldogs vs. Rødovre Mighty BullsKøb billet online
Odense Bulldogs vs. Esbjerg EnergyKøb billet online
Odense Bulldogs vs. SønderjyskEKøb billet online

Seneste nyheder