Tøj til de frivillige

af Rikke Grossmann

Tøj til de frivillige

I og omkring OIK er der flere hundrede frivillige som yder en kæmpe indsats for at klubben skal fungere med succes.

Vi har registreret mere end 200 som på forskellige områder og forskellige niveauer yder en indsats. Mange arbejder i forbindelse med elitekampene og på den måde tjener de penge til OIK. Penge som udgør ca. en tiende del af alle vores indtægter. Og så er der alle servicefunktionerne i klubben: personale i klubrummet, skøjteslibning, officials etc.

Bulldogs og OIK vil sammen med Kronstadt sige de mange frivillige tak med en dejlig varm vinterfrakke og en bluse. Gennem samarbejdet med Kronstadt har vi fået mulighed for at give lidt tilbage i forhold til den store indsats der ydes. Kronstadt har i mange år været samarbejdspartner og både eliteholdet og vores 1.divisionshold har nydt godt af firmaets gode produkter. Som medlem af OIK kan vi også handle i deres fabriksudsalg med store rabatter. Nu er tiden så kommet, hvor samarbejdet skal komme de frivillige til gode.

Mandag den 16.oktober udleveres tøjet til de frivillige fra klubrummet. Dem der ikke kan komme får det udleveret i forbindelse med deres arbejde for klubben.

Klubbens trænere får udleveret termojakke og termobukser og klubben holdledere får udleveret jakke fra Bauer. De får derfor ikke glæde af Kronstadt aftalen.

 

Mads Lund

Seneste nyheder