Johnston ser fremad efter Aalborg-nederlag

af Jonas Kvist Jepsen

Johnston ser fremad efter Aalborg-nederlag

Jacob Johnston ser positivt frem mod de næste kampe, efter et skuffende nederlag mod Aalborg fredag aften.

Den lange kamppause bar bl.a. præg af et trænerskifte, og derfor har spillerne skulle lære nye systemer at kende på ganske kort tid. Kaptajn Jacob Johnston mener dog ikke, at trænerskiftet er nogen undskyldning for at tabe.

– Det var et skuffende nederlag. Vi har skulle lære nogle nye systemer at kende, men det er stadig ikke nogen undskyldning for at tabe. Vi arbejdede hårdt, men vi skulle have spillet smartere, siger Johnston.

– Aalborg spillede godt, men vi spillede heller ikke super godt. Så det var lidt en blanding af det hele. Men der var ingen tvivl om, at vi sagtens kan matche dem, og vi skulle klart have haft et bedre resultat, uddyber han.

Johnston ser dog positivt fremad, og tror på, at vi nok skal komme stærkt tilbage.

– Vi skal bruge tiden på at lære de nye systemer bedre at kende, og samtidig være sikre på, at alle forstår hinanden. Hvis vi kan få styr på det, så skal det nok gå godt på tirsdag, afslutter Johnston.

Næste kamp er på tirsdag, hvor vi hjemme tager imod Gentofte Stars kl. 19.

Kommende kampe i Odense Isstadion
Odense Bulldogs vs. Rødovre Mighty BullsKøb billet online
Odense Bulldogs vs. Esbjerg EnergyKøb billet online
Odense Bulldogs vs. SønderjyskEKøb billet online

Seneste nyheder