Dommerkursus 07.11.

af Thomas Nielsen

Dommerkursus 07.11.

OIK afholder i samarbejde med DIU dommerkursus for begyndere tirsdag den 07.11.

– af Anders Holst

Alle aktive spillere fra U13 og op til motionshold og kvinder kan deltage på kurset som er fra 18.00 – 21.00 i mødelokalet ved klubrummet.

Et stigende antal kampe på alle niveauer stiller yderligere krav til antallet af dommere i OIK. Både mindre og større dommere kan tjene særdeles gode lommepenge ved at dømme. Enten sideløbende med ishockeylivet eller efter du er stoppet med ishockey. Voksne dommere til MHL- og divisionskampe er efterspurgt og kan være med til at udvikle disse rækker yderligere.

Følgende dommere med liga-erfaring i Metal-ligaen har alle spillet junior og/eller seniorhockey i OIK: Jan Andersen, Andreas W Krøyer, Thomas Lassen, Maria Füchsel, Trine Viskum, Malene Skovbakke, Jacques Risom, Nicolaj Binderup samt flere ”up and coming” folk som Albert Ankerstjerne, Ethan Shippen, Bertram Benediktsson, Thomas Søgaard. Og sikkert endnu flere folk. Så der er masser af inspiration og hjælp at hente på Fyn.

Har du spørgsmål til kurset, så skriv til Svend Bondo på: svend@bondo-co.dk

Seneste nyheder