Bulldogs mødte overmagten i Aalborg

af Jonas Kvist Jepsen

Bulldogs mødte overmagten i Aalborg

Det blev til et ærgerligt 4-1 nederlag i Aalborg fredag aften.

Aalborg kom bedst fra start, hvor de producerede et hav af chancer. Odense havde svært med at følge med i det hæsblæsende tempo. De mange chancer blev dog afvist af Odense-forsvaret.

Odense havde dog også deres chancer i 1. periode, men de blev aldrig rigtig målfarlige. I stedet skulle vi 16 minutter inden i perioden, hvor Aalborg Pirates kunne bringe sig foran på mål af Christopher Frederiksen. Det var også stillingen ved pausen.

I 2. periode kom Odense væsentlig mere ind i kampen. Der blev sat et stærkt aftryk i de første 6-7 minutter. Odense var dog ikke i stand til at udnytte et 5-mod-3 powerplay. Da powerplay’et så sluttede, straffede Aalborg os kynisk. Her bragte Olivier Hinse nordjyderne på 2-0.

2-0 målet virkede til at tage pusten fra Odense igen, og Aalborg sad atter på spillet. Presset mod Odense-målet var igen som i 1. periode. Aalborg fik også pucken i nettet til 3-0, men målet blev annulleret grundet en sparkebevægelse af målscoreren.

Alt i alt kunne føringen til Aalborg sagtens have været større ved pausen. Stillingen forblev dog 2-0. Odense var langt mere produktive i 2. periode, men stadig ikke produktive nok.

I starten af 3. periode fik Odense en gylden mulighed for at bringe sig tilbage i kampen. Yannick Vedel fik tilkæmpet sig et straffeslag, men misbrugte desværre. Og blot 13 sekunder kunne Aalborg slå kontra og score til 3-0 på mål af Pierre-Olivier Morin.

Herfra lignede det cruise control fra Aalborg. Odense fik dog bragt spænding tilbage i opgøret, da Søren Nielsen reducerede til 3-1 i powerplay.

Odense havde nu momentum og lagde et stort tryk mod Aalborgs mål. Der opstod flere store muligheder til Odense for at reducere yderligere. Det lykkedes dog aldrig at få pucken i nettet. Til slut blev Robin Rahm taget ud af målet i en sidste satsning, og det udnyttede Julian Jakobsen til at score til 4-1, som også blev kampens resultat.

KAMPEN I TAL

Aalborg Pirates – Odense Bulldogs 4-1 (1-0, 1-0, 2-1)
16:37 Christopher Frederiksen (Pierre-Olivier Morin)
27:03 Olivier Hinse (Clay Anderson, Nikolaj Carstensen)
40:50 Pierre-Olivier Morin (Christopher Frederiksen, Lasse Bo Knudsen)
49:08 Søren Nielsen (Dale Mitchell, Anthony Camara) (Powerplay)
59:17 Julian Jakobsen (Uassisteret) (Tomt net)

Udvisninger:
Aalborg: 9 x 2 min.
Odense: 5 x 2 min.

Skudstatistik:
Aalborg-Odense 30-22 (8-5, 13-6, 9-11)

1819 tilskuere i Gigantium.

Kommende kampe i Odense Isstadion
Odense Bulldogs vs. Rødovre Mighty BullsKøb billet online
Odense Bulldogs vs. Esbjerg EnergyKøb billet online
Odense Bulldogs vs. SønderjyskEKøb billet online

Seneste nyheder