Rauhanen: Vi mangler stadig disciplin

af Jonas Kvist Jepsen

Rauhanen: Vi mangler stadig disciplin

Kari Rauhanen påpeger personlige fejl som årsag til nederlaget mod Gentofte tirsdag aften.

Tirsdag aften blev det desværre til sæsonens første nederlag. Gentofte sendte Bulldogs hjem med et 5-2 nederlag i bagagen, og cheftræner Kari Rauhanen mener, at nederlaget skyldes flere personlige fejl på holdet, samt fraværende nøglespillere.

– Det er altid svært at følge op på en så god præstation vi leverede i fredags. Især når vi havde Bjerrum og Camara ude. De scorer begge to mange mål, så det var uheldigt, at vi skulle undvære dem. Vi vidste nogenlunde, hvordan Gentofte ville spille, og jeg synes, at vi håndterede dem meget godt de første 16 minutter. Her spillede vi fint med høj disciplin. Men så kostede en dum udvisning udligningen til 1-1, siger Kari Rauhanen.

I 2. periode dominerede Odense skudstatistikken, men det lykkedes ikke at passere Teemu Seppänen i Gentofte-målet, og periode endte 2-0 til Gentofte.

– Her havde vi mange chancer for at “vinde kampen”, men deres målmand var virkelig god. Det lykkedes os endelig at få scoret i starten af 3. periode, men der blev de unødvendige udvisninger dyre, og de gjorde det til 4-2. Man må bare ikke give Gentofte de chancer, da de er gode til at udnytte dem. Vi mangler stadig disciplin og tålmodighed i vores spil, uddyber Rauhanen.

Cheftræneren påpeger dog, at disciplin nok skal komme med tiden, da Bulldogs har et hold med mange nye ansigter.

– Det tager tid, da vores hold er ungt og har mange nye spillere. Gentofte har primært alle deres stamspillere fra sidste sæson. Og indtil videre har vi ikke spillet en eneste kamp, hvor alle spillere har været klar, afslutter Rauhanen.

Status på Rasmus Bjerrum er, at han starter normal træning igen i morgen. Sagen om Anthony Camaras matchstraf ved vi forhåbentlig snart mere om.

Kommende kampe i Odense Isstadion

Seneste nyheder