Optakt: Stars – Bulldogs

af Jonas Kvist Jepsen

Optakt: Stars Bulldogs

I morgen aften er det blevet tid til sæsonens anden ligakamp, hvor Bulldogs skal følge op på den fornemme 5-1 sejr i premieren.

Det er blevet tid til revanche mod Gentofte, som slog Bulldogs ud af semifinalen sidste sæson. Gentofte overraskede alt og alle, og gik hele vejen til finalen mod Esbjerg. Derfor er der lagt op til en kamp, hvor modstanden bestemt ikke bliver nem.

Gentofte lagde fra land med en 3-1 sejr i deres åbningskamp mod Rungsted. Det er derfor to mandskaber med selvtilld, der møder hinanden i Gentofte Skøjtehal i morgen aften.

Sidste sæson havde Odense ellers et godt greb om Gentofte i grundspillet, hvor de fem indbyrdes kampe resulterede i fire sejre, heraf en målscore på 13-7. Men da vi ramte slutspillet, var Gentofte ikke til at stoppe. Her endte semifinalen 4-1 i kampe, hvor det kun lykkedes Odense at score tre mål i de fem kampe. Derfor tegner der sig en kamp, hvor Odense skal skabe mange chancer for at score og ikke mindst vinde kampen.

Gentofte har beholdt størstedelen af deres store profiler fra sidste sæson, heriblandt de to finske Virtala-brødre, som stod for de fleste af Gentoftes mål. Derudover har Gentofte forstærket sig med Rasmus Lyø, der spillede for Odense sidste sæson, samt en anden tidligere Odense-spiller, Lukas Lundvald Nielsen.

Kampen spilles kl. 19.00 i morgen i Gentofte Skøjtehal.

Kommende kampe i Odense Isstadion

Seneste nyheder