Optakt: Bulldogs – Energy

af Jonas Kvist Jepsen

Optakt: Bulldogs Energy

I morgen tager vi imod Esbjerg Energy. Vi er klar med optakt til fredagsbraget.

Fredag aften møder vi de dobbelte danske mestre fra Esbjerg. Vestjyderne indtager 4. pladsen med 12 point, mens Odense er på 7. pladsen med 11 point. Det er en uhyre tæt Metal Liga, og derfor er det en meget vigtig kamp for begge mandskaber.

Esbjerg har en god blanding udenlandske profiler, krydret med erfarne og unge danske spillere. Der er også flere danske landsholdspillere at finde hos Esbjerg.

Vestjyderne har haft en blandet sæsonstart med fire sejre og tre nederlag. Senest blev det til en 3-0 sejr over Gentofte. Samtidig er de ligaens næstmest scorende hold, med 23 mål i de første syv kampe, som følge af de mange stærke offensive profiler.

Sidste sæson havde Odense et indbyrdes overtag mod Esbjerg. Her blev det til tre sejre til Odense og to til Esbjerg. Den samlede målscore blev 9-8 til Odense.

Odense har fået tilknytning af Søren Nielsen, som netop er skiftet fra Esbjerg. Derfor bliver det nu første gang, at 20-årige Nielsen skal stå over for sin barndomsklub. Derudover har Odense også andre tidligere Esbjerg-spillere på holdet i form af Andreas Pedersen, Rasmus Bjerrum og Andreas Lauridsen.

Esbjerg har også fået forstærkning fra Odense. Søren Pedersen, der spillede seks sæsoner for Odense, vendte i sommers hjem til barndomsbyen Esbjerg, og skal nu for første gang stå over for sin gamle klub.

SPAR PENGE PÅ BILLETTEN ONLINE:
http://odensebulldogs.onlinebillet.dk

Kommende kampe i Odense Isstadion
Odense Bulldogs vs. SønderjyskEKøb billet online
Odense Bulldogs vs. Hvidovre FightersKøb billet online
Odense Bulldogs vs. Rungsted Seier CapitalKøb billet online

Seneste nyheder