Motionscamp

af Rikke Grossmann

Motionscamp

Sæt kryds i kalenderen i efterårsferien

Vi vil i uge 42 gerne invitere 30 motionister til en 3 dags træningslejre, dagene er mandag, torsdag og fredag, der er booket istid til om aftenen, hvor der vil blive lagt ud med noget teori, efterfulgt af træning på is med en træner, plus hjælp fra nogle elitespillere. Prisen for deltagelse vil være 550 kroner. Vi kører efter ”først til mølle” princippet, så hvis man vil deltage, gælder det om at være hurtig ude. Det bliver en dag hvor man kan få en dybere indsigt i ishockeyens verden hvad angår teori og træningsøvelser, ud over det, forhåbentlig også en dag med sjov, latter og ømme muskler. Og hvor man for udfordret hinanden i viden, styrke og teknik, og får skabt et bedre sammenhold.
Mandag: – Kl. 21.15 – 22.30
Torsdag: – Kl. 21.00 – 22.30
Fredag: – Kl. 19.00 – 20.45

 

For yderligere info kontakt Torben Benjaminsen tb@oik.dk  eller mobil 2425 8876

 

Seneste nyheder