Målrig kamp i overtidsnederlag mod Herlev

af Jonas Kvist Jepsen

Målrig kamp i overtidsnederlag mod Herlev

Bulldogs tabte tirsdag aften med 5-4 i overtiden til Herlev Eagles.

Det var en fraværsramt Bulldogs-trup, der drog til Herlev tirsdag eftermiddag. Bulldogs var uden topscorer Dale Mitchell, som netop er blevet far. Derudover var Robin Rahm syg og Sebastian Ehlers ude med skade. Derfor var det med Andreas Lauridsen i målet, og han fik en travl tirsdag aften i Herlev.

Kampen startede godt for Odense, der allerede efter syv minutter førte 2-0, på mål af Jacob Johnston og Yannick Vedel – begge mål scoret i powerplay. I slutningen af 1. periode fik Herlev dog udlignet, med to hurtige kasser af Kim Staal og Holden Anderson. Udligningen varede dog kort, for blot 48 sekunder senere kunne Yannick score til 3-2 for Odense, som dermed også var pausestillingen. Skudstatistikken for 1. periode lød på 16-11 til Herlev.

I 2. periode var der mere ro på måltavlen, men tilgengæld udspillede der sig en anden kampafgørende situation. For midtvejs i perioden blev fik Rasmus Bjerrum en 10 minutters udvisning for en ‘checking from behind’. Og to minutter senere tog Bulldogs så endnu en udvisning, hvor Herlev havde et 5-mod-3 powerplay. Det udnyttede sjællænderne til at udligne til 3-3, som også var stillingen efter 2. periode.

Skudstatistikken havde i de to første perioder været domineret af Herlev, hvilket også afspejlede de mange udvisninger, som Odense tog. Blandt andet blev to af Herlevs mål scoret i 5-mod-3 powerplay. Midtvejs i 3. periode fik Odense endnu en udvisning, hvor Herlev igen straffede den manglende disciplin. Her kunne den tidligere Odense-spiller Mike Daugulis bringe Herlev på 4-3.

Odense var uden mange nøglespillere i Herlev. En der dog var tilstede, var Anthony Camara, der netop er tilbagevendt fra sine fem spilledages karantæne. Han endte også med at blive vigtig for Odense, da han med ti minutter igen kunne udligne kampen til 4-4. Det endte også med at blive kampens slutresultat, og derfor skulle kampen i overtid.

Her skulle Herlev blot bruge to skud på mål, før de kunne afgøre kampen til 5-4, på mål af Holden Anderson. Odense er dermed nu på en delt 6. plads med 11 point.

KAMPEN I TAL

Herlev Eagles – Odense Bulldogs 5-4 OT (2-3, 1-0, 1-1, 1-0)
02:26 Jacob Johnston (Anthony Camara, Mads Schaarup) (Powerplay)
07:06 Yannick Vedel (Jonas Hansen, Nick Walters) (Powerplay)
16:10 Kim Staal (Rasmus Christensen, Mathias Thinnesen)
19:05 Holden Anderson (Brett Thompson, Frederik Bjerrum) (Powerplay)
19:53 Yannick Vedel (Rasmus Bjerrum) (Shorthanded)
36:19 Brett Thompson (Holden Anderson, Kim Staal) (Powerplay)
48:21 Mike Daugulis (Mikkel Ankjær Nielsen, Brian Birkhoff) (Powerplay)
50:08 Anthony Camara (Rasmus Bjerrum, Jacob Johnston) (Powerplay)
63:19 Holden Anderson (Brett Thompson)

Udvisninger:
Herlev: 6 x 2 min.
Odense: 7 x 2 min., 1 x 10 min. (game misconduct)

Skudstatistik:
Herlev-Odense 40-26 (16-11, 14-6, 8-8, 2-1)

515 tilskuere i Herlev Skøjtehal.

Kommende kampe i Odense Isstadion
Odense Bulldogs vs. SønderjyskEKøb billet online
Odense Bulldogs vs. Hvidovre FightersKøb billet online
Odense Bulldogs vs. Rungsted Seier CapitalKøb billet online

Seneste nyheder